Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

ΜΕ 2-1 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 13ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2023 11:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η φετινή πορεία του 4ου ΓΕΛ Λάρισας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο βόλεϊ κοριτσιών ολοκληρώθηκε χθες στο Κλειστό του Αλκαζάρ μετά την ήττα με 2-1 σετ (25-20, 22-25, 11-15) από το 13ο ΓΕΛ Πάτρας στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.


Η ομάδα της Λάρισας, αν και ξεκίνησε ικανοποιητικά το παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στην πρόκριση, στη συνέχεια έχασε την αγωνιστική της συνοχή εξαιτίας κυρίως κάποιων αποφάσεων του 2ου διαιτητή από την Πάτρα, αλλά και της εν γένει συμπεριφοράς του, όπως επισήμαναν οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας, για τον οποίο μάλιστα προχώρησαν σε καταγγελία για το αν πληροί τις προϋποθέσεις να μετέχει σε τέτοια παιχνίδια, καθώς μόνο αξιολογημένοι διαιτητές έχουν το δικαίωμα ορισμού. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα καθώς θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή.
Από κει και πέρα και ως προς το αγωνιστικό μέρος, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και έχοντας πολύ καλή επιθετική παρουσία έκανε το 1-0 με 25-20. Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι, καθώς μέχρι τα μισά περίπου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια ο εκνευρισμός από τις αποφάσεις του 2ου διαιτητή δημιούργησε άγχος στη λαρισινή ομάδα, η οποία δεν είχε το ίδιο καλά τελειώματα με αποτέλεσμα-οι φιλοξενούμενες να ισοφαρίσουν σε 1-1 τα σετ (22-25). Στο τελευταίο σετ το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο, με το 13ο ΓΕΛ Πάτρας να κάνει την ανατροπή (11-15), παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ και μαζί την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Τα σετ: 25-20, 22-25, 11-15.
Διαιτητές: Μπατσίλα, Σπυρόπουλος, γραμματεία Πάικου.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Νάκας): Βελεσιώτη, Σιώμου, Τσάμογλου, Γκούμα, Μαργαριτοπούλου, Ζαφειρίου, Βούλγαρη (λ), Μπαντή (λ).
13ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ (Ανδρ. Καρκαβέλιας): Βανταράκη, Κατσογριδάκη, Χρ. Μπρούμα, Αργ. Μπρούμα, Λιοφάγου, Γκολφινοπούλου, Βαρτζώκα (λ), Κασπίρη (λ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass