Νέα ήττα γνώρισε ο Δωτιέας

Χθες στην Αγιά από τον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 1-0

Δημοσίευση: 03 Απρ 2023 11:05

Μία ακόμα ήττα γνώρισε χθες ο Δωτιέας, ο οποίος για την 22η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας έχασε στην Αγιά από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0 και ουσιαστικά χάθηκαν και οι λιγοστές ελπίδες για την παραμονή.


Μπορεί ο Δωτιέας να είχε το πρώτο σουτ στο ματς με τον Δρόσο χωρίς να ανησυχήσει ο Καβουσάκης που μπλόκαρε την μπάλα, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό.
Στο 5' από φάουλ του Αναστασίου η μπάλα έφυγε άουτ, στο 7' σε φάουλ του Κόλα απόκρουσε ο τερματοφύλακας Μπεκτέσι, που έκανε το ίδιο και στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Διαμαντόπουλου.
Στο 19' ο Παπαδήμος δεν εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα του Δωτιέα και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Μπεκτέσι, στο 25' μετά από σέντρα του Σκοπελίτη η κεφαλιά του Αναστασίου έφυγε άουτ, ενώ στο 29' ο Παπαδήμος έκανε δυνατό σουτ, με τον Μπεκτέσι να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
Και στο 36' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Κλεβί Κόλα με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στην ομάδα του Δωτιέα που απείλησε στο 56', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, στην κεφαλιά του Τάρτα η μπάλα έφυγε άουτ, με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» στο 59' με σουτ του Λαρισαίου Κώστα Καρβούνη, που απόκρουσε ο Μπεκτέσι σε κόρνερ.
Στο 61' ο Μυλωνάς σε καλή θέση έχασε κοντρόλ, στο 63' σε δυνατό σουτ του Αναστασίου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια και φτάνοντας στο τέλος στο 91' μετά από κόρνερ το γυριστό σουτ του Αναστασίου απέκρουσε σωτήρια ο Μπεκτέσι και λίγο πιο μετά ο Σταμπουλής καθυστέρησε να πλασάρει από καλή θέση, για να μείνει 0-1.
Διαιτητής ήταν ο Σωτήρης Πέτσας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, όλοι από την Ένωση Τρικάλων.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν: 14' Παπαϊωάννου, 67' Καρβούνης, 69' Καβουσάκης, 77' Παπαδήμος, 80' Γκιντεκέ, 88' Σταθάκος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπεκτέσι, Γκιντεκέ, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Δρόσος, Αναδολού, Γιαννάκος (68' Αποστολάκης), Λαβαντσιώτης (83' Σταθάκος), Ενγκό, Βλησαρούλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Θεοδωρόπουλος (76' Σκύφτας), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Μυλωνάς (62' Γιαρλέλης), Αναστασίου, Καρβούνης (84' Σταμπουλής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass