Επέστρεψαν τέσσερις, έχασε έναν (Μιλτιάδη)

*Η ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 13:40

Οι παίκτες της ΑΕΛ προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε ελπίδα ανόδου όπως φάνηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ (3-2), όπως επίσης και να εξηγήσουν στον φίλαθλο κόσμο τι συνέβη και βρέθηκε δώδεκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Γκοτζαμανίδη μετά τη λήξη της προχθεσινής αναμέτρησης.

Βέβαια τα περισσότερα είναι γνωστά, ενώ μόνο τυχαίες δεν ήταν οι επιστροφές που δεν ήταν …καταστροφές, αλλά αναδόμηση της ομάδας. Είδαμε για παράδειγμα τον Θανάση Παπαγεωργίου που, από άσωτος υιός, έγινε αρχηγός της ομάδας.
Το ερώτημα είναι αν προλαβαίνει η ΑΕΛ να καλύψει τη διαφορά των δώδεκα βαθμών σε 11 παιχνίδια (μην ξεχνάμε ότι αποσύρθηκε ο Απόλλωνας Λάρισας και έχουν «κυλίσει» δύο αγωνιστικές), αλλά ελπίζει έστω και αμυδρά.
Στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες: Μαξιμένκο, Γαρουφαλιά, Τσιριγώτη που αποθεραπεύτηκαν και ήδη ξεκίνησαν χθες ατομικό πρόγραμμα, όπως και τον Ηλιάδη που εξέτισε την ποινή του. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιλτιάδη που τραυματίστηκε (διάστρεμμα) όπως και τον Θεοδωρόπουλο.
Ο προπονητής μίλησε χθες στους παίκτες και τους είπε ότι πρέπει να μεγαλώσουν τα καλά διαστήματα και να μάθουν από τα λάθη τους. Δεν αναφέρθηκε σε κανέναν παίκτη ατομικά και ζήτησε να κάνουν ταμείο μετά από κάθε αγωνιστική…
Σήμερα η ομάδα θα έχει ρεπό.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Πέντε παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ και ήταν οι Δημήτρης Θωμαΐδης, Μάριος Ογκμπόε, Στέφανος Σουλούκος, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, Πέτρος Καλουτσικίδης. Τέλος στο όριο με τρεις είναι ο Μάρκος Νίνο, ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, ο Δημήτρης Θωμαΐδης και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ:
Κώστας Πλέγας, Χάρης Ηλιάδης 5, Αμέτ Κοσσονού 4, Μάρκος Νίνο, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, Δημήτρης Θωμαΐδης 3, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Μάριος Όγκμποε, Πέτρος Καλουτσικίδης 2, Γιώργος Μαϊδανός, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μαξίμ Μαξιμένκο, Στέφανος Σουλούκος 1.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η Κ-19
Στο γήπεδο της Ανάβρας Αγιάς η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-2.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass