ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ:

Ετσι έβαλα το γκολ αλά Ιμπραΐμοβιτς…

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2023 11:30
Ο Δημήτρης Σουλιώτης βρέθηκε χθες στο AEL FC ARENA και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί  με τον ποδοσφαιριστή του Φιλοκτήτη Αρη Καπετάνιο (δεξιά) και με έναν προσωπικο του φίλο Ο Δημήτρης Σουλιώτης βρέθηκε χθες στο AEL FC ARENA και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Φιλοκτήτη Αρη Καπετάνιο (δεξιά) και με έναν προσωπικο του φίλο

Του Σωτ. Κέλλα
Το γκολ της αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 πέτυχε ο 28χρονος Λαρισαίος Δημήτρης Σουλιώτης στον αγώνα Αλμωπού Αριδαίας –Ηρακλή (2-0) την περασμένη Παρασκευή. Ένα γκολ αλά Ιμπραΐμοβιτς, καθώς με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Τον βρήκαμε χθες στο AEL Fc Arena και τον ρωτήσαμε αν το ήθελε... Μας είπε πως: «Το έχω ξανακάνει στην προπόνηση και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάει το σουτ στην εστία. Τώρα, για το ότι πήγε τόσο καλά που ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να αντιδράσει βοήθησε λίγο και η τύχη. Σε κάθε γκολ πρέπει να έχεις και την τύχη μαζί σου».
*Εξελίσσεσαι σε δεινό σκόρερ...
«Αυτό είναι το δεύτερο φετινό μου και συνολικά με τον Αλμωπό Αριδαίας έχω πετύχει πέντε τέρματα».
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ (7 συμμετοχές, 1 τέρμα) έχει συμπληρώσει στην κατηγορία 76 συμμετοχές και 41 στη Football League.
Μια κατηγορία που φέτος ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και ο πανύψηλος σέντερ μπακ (1.95) μας λέει ότι: «Οικονομικά προβλήματα έχει σχεδόν όλη η κατηγορία και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό, γιατί εξαρτώνται πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Νέα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και παίκτες που είναι οικογενειάρχες κάνουν υπομονή, ως πότε όμως... Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Υπάρχουν παίκτες της κατηγορίας που αναγκάζονται να κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν...».
*Εσύ;
«Συνδύασα το ποδόσφαιρο και το Πανεπιστήμιο. Τελείωσα το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προσπαθώ να κοιτάξω το μέλλον μου με όσα περισσότερα εφόδια γνώσης μπορώ να αποκτήσω, γιατί το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή τελειώνει και αρχίζει ο αγώνας της επαγγελματικής αποκατάστασης. Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, από το ποδόσφαιρο κανείς δεν μπόρεσε, όταν σταμάτησε, να ζήσει...».
*Πώς σχολιάζεις την πορεία των τριών λαρισινών ομάδων ΑΕΛ, Ηρακλή Λάρισας, Απόλλωνα;
«Αν και έχει ανοίξει η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, θεωρώ ότι ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε φαβορί, γιατί έχει πολλά ματς μέχρι το τέλος. Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος... Ελπίζω η ΑΕΛ στον γύρο αυτόν να βρει τον δρόμο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 1. Ο Ηρακλής Λάρισας απ’ ό,τι μαθαίνω από παλιούς μου συμπαίκτες είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και είναι ευχάριστο που η Λάρισα εκπροσωπείται και με δεύτερη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δημιουργούνται θέσεις εργασίας για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ασχολούνται περισσότερα παιδιά με το ποδόσφαιρο. Όσο για τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι λυπηρό ένα ιστορικό σωματείο να αποσύρεται από το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω μετά από τόσα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν το σωστό να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα».
*Οι στόχοι οι δικοί σου...
«Στόχος μου είναι κάθε χρόνια να βελτιώνομαι όσο μπορώ και να χαίρομαι την κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο, γιατί τα ποδοσφαιρικά χρόνια δεν ξαναγυρνάνε...».
*Γιατί πανηγύρισες με τον φυσικοθεραπευτή;
«Πήγα τον Ανέστη Μιμιλίδη, γιατί πέρα από την εργασιακή σχέση μας είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αν και έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Του χρωστούσα ένα γκολ, τον βλέπω σαν δεύτερο πατέρα μου, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο».
*Και τι γκολ...
«Όντως, πανέμορφο γκολ, που δεν μπαίνει συχνά, θέλω, επίσης, να το αφιερώσω στον πατέρα και τη μητέρα μου, στον αδερφό μου, που από την αρχή της καριέρας μου ήταν πάντα το στήριγμά μου. Είναι δίπλα μου σε όλη μου τη ζωή και γι’ αυτό το αφιερώνω και σε εκείνους...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass