Επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού Αρη Λάρισας;

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2023 12:15

Μια δεκαετία και πλέον συμπληρώθηκε από τη διάλυση του ιστορικού Άρη Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι», με εμβληματικό πρόεδρο τον αείμνηστο Διονύση Τόμπορη, αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση το 2012, έχοντας επιδείξει μία σημαντική προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο, μέσα από την αγωνιστική τους πορεία, τις αξιόλογες ακαδημίες και κυρίως από την ανάδειξη πολλών ποδοσφαιριστών (κάποιοι από αυτούς έπαιξαν και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).


Πρόσφατα, παλιοί παράγοντες και προπονητές του Άρη Λάρισας βρέθηκαν ξανά μαζί και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές της ομάδας. Ωστόσο, σε όλους ήταν έκδηλη η νοσταλγία για επιστροφή του ιστορικού συλλόγου στην ενεργό δράση, στέλνοντας το μήνυμα ότι γίνονται οι προεργασίες για επαναδραστηριοποίηση της ομάδας.
Στη συγκέντρωση μετείχαν οι πρώην διοικητικοί κ. Αντώνης Κουτσανικούλης, Κώστας Σιατραβάνης, Θεόδωρος Μπατζογιάννης, Αντώνης Τσαγκάλης, Γιώργος Κολτσιδόπουλος, Μάκης Χατζηλιάδης, Δημήτρης Αρσένης, Κώστας Μερτζανίδης, Χάρης Βαβίτσας, Κώστας Πατσιούρας, Γιώργος Κακαρδάκης και οι προπονητές Βασίλης Κωνσταντούλας, Μίλτος Ζιάκας, Βαγγέλης Στεφανής, Γιώργος Στατήρης, Δημήτρης Τσέτσιλας και Σωτήρης Αδαμάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass