75.000 ευρώ κέρδισαν Λαρισαίοι από προσφυγές...

*ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΓΑΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2023 11:46

Γέμισαν οι τσέπες Λαρισαίων παικτών μετά την εκδίκαση προσφυγών που έκαναν και είναι οι: Καρανίκας, Κουτσιανικούλης, Νόνης και Κρητικός, ενώ με την ίδια διαδικασία χρήματα πήραν και οι: Πλέγας (ΑΕΛ), Γκουγκούδης (Ηρακλής Λαρ.).


Αναλυτικά:
Βασίλης Κουτσιανικούλης: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 20.455,80 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.
Νικόλαος Καρανίκας: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 21.714,80 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.
Χρήστος Νόνης: Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 28/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 8.014,71 ευρώ.
Αναστάσιος Κρητικός: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ξάνθη την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του συνολικού ποσού των 27.455,87 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.
Κωνσταντίνος Πλέγας: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 15.709,75 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.
Γκουγκούδης Σπυρίδων: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 9.033,60 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.
Επίσης και στον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας Κονσταντίν Καρρίκι επιδικάστηκε το ποσό των 3.403,44 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass