Τι απαντά ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαυροβουνίου

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2023 8:45

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Παναγιώτη Τσιάκου έδωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαυροβουνίου, κ. Γιώργος Μπατζέλας, με την παρακάτω επιστολή:


«Προς απάντηση του κυρίου Τσιάκου στο δημοσίευμα της «Ελευθερίας» 21/3/23 δεν θέλουμε και δεν θα μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά παιδιά και πόσο μάλλον με ειδικές ικανότητες, αλλά θα θέλαμε απλά να αναφέρουμε στα γεγονότα που ο κύριος Τσιάκος δεν ανέφερε καθόλου.
Ενώ ο αγώνας βρίσκετε στο 90’+5’ ακούγεται η φράση «γ...το μ... της μάνας σου». Εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος της ομάδος ενστικτωδώς χωρίς να δει ποιος το είπε λέει τα εξής λόγια «σκάσε, μη βρίζεις παίκτες και μανάδες». Μόλις συνειδητοποιεί ότι τη φράση την είπε το παιδί, άμεσα ζητάει τρεις φορές συγγνώμη από τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος όχι μόνο δεν δέχτηκε την συγγνώμη, που εν μέρει μπορούμε να τον καταλάβουμε, αλλά προσπάθησε να επιτεθεί στον πρόεδρο την ομάδος μας, και αυτό πάλι μπορούμε να το καταλάβουμε, γιατί βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής εκείνη τη στιγμή. Αυτό που δεν μπορούμε καταλάβουμε είναι τις απειλές που άρχισε να εκφέρει ο κύριος Τσιακος, όπως «εμένα δεν με ξέρεις καλά, θα σε καθαρίσω», «θα μάθω πού μένεις και θα έρθω με την καραμπίνα και θα σε κάνω σουρωτήρι», «εμένα με λένε Τσιάκο και θα σου κάνω την οικογένειά σου Τέμπη» (αναφερόμενος στη σύγκρουση των δύο τρένων) και αυτά είναι μόνο λίγα από τις απειλές που είπε ο κύριος Τσιάκος.
Δεν θα μπούμε σε περαιτέρω ανάλυση των γεγονότων, γιατί θα χαθεί και η ουσία της απάντησης. Όχι μόνο είμαστε ευαίσθητοι σαν ομάδα, αλλά και σαν άνθρωποι όταν υπάρχουν κοινωνικά πρόβλημα, όπως αυτό που αντιμετωπίζει ο κύριος Τσιάκος και σίγουρα αν δεν το ζεις, δεν μπορείς να ξέρεις τον «Γολγοθά» που περνάει η οικογένεια και η κάθε οικογένεια με οξέα κοινωνικά πρόβλημα. «Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεται σεβασμός και αυτοσυγκράτηση από όλους για να μη χαθεί κανένα παιχνίδι...».
Τέλος, θα ζητήσουμε και τέταρτη φορά συγγνώμη από όλη την οικογένεια του κυρίου Τσιάκου.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μαυροβουνίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass