Κούγιας για πρόεδρος στη Super League 2;

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2023 11:45

Ο Αλέξης Κούγιας βαδίζει για πρόεδρος στη Super League 2... Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες της κατηγορίας σκέφτονται να προτείνουν για πρόεδρο της διοργανώτριας τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω των προσόντων που διαθέτει. Συγκεκριμένα για να γίνει κάποιος πρόεδρος στη Super League 1 και τη Super League 2 χρειάζεται να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ και να έχει αποδεδειγμένη ενασχόληση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για δέκα χρόνια.


Σύμφωνα με το περιβάλλον του Αλέξη Κούγια ούτε ο Μαρτσούκος που εκλέχθηκε πρόεδρος, αλλά ούτε και ο συνυποψήφιος Ροκάκης έχουν τη δεκαετία. Μάλιστα θα ζητηθούν οι σχετικές βεβαιώσεις.
Σχετικά με την ένσταση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ του κ. Ροκάκη κατά της εκλογής του κ. Μαρτσούκου μάλλον είναι δύσκολο να κερδηθεί, αφού θα έπρεπε να κατατεθεί κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας 2, με βασικό θέμα συζήτησης τις χορηγίες που έχει αναλάβει να φέρει ο νέος πρόεδρος Πέτρος Μαρτσούκος για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων, για να προκύψει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του.
Αντί για τις 12.30 θα ξεκινήσει στις 14.30, όπως ανακοινώθηκε, αφού αυτό ζήτησαν κάποιες ΠΑΕ.
«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων ομάδων, το Δ.Σ. που έχει οριστεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 12:30 μετατίθεται την ίδια ημέρα και ώρα 14:30, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης», αναφέρεται στην ενημέρωση της διοργανώτριας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass