Ανθισε η…Αμυγδαλ(ια)ή

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2023 12:50

Οι αμυγδαλιές ανθίζουν σιγά-σιγά στην ιστορική Κουκουράβα και ο καταπράσινος αγωνιστικός χώρος παρασύρει την ομάδα της Δόξας Αμυγδαλής να παίζει καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο να παίρνει βαθμούς.


Με αντίπαλο την Αναγέννηση Δ. Αρμενίου, οι «Πράσινοι» έκαναν μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας στο γήπεδό τους με σκορ 2-1, για το πρωτάθλημα της Γ' τοπικής κατηγορίας (2ος όμιλος).
Το Αρμένιο μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς με τον Σεκλιώτη να σουτάρει, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Αποστολόπουλου, άλλαξε πορεία και έγινε έτσι το 0-1.
Στην επανάληψη οι εντολές του προπονητή Λάζαρου Λαζαρίδη έπιασαν τόπο και στο 55’ ο Στεφανούλης με θαυμάσιο πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1.
Επτά λεπτά αργότερα στο 62’ και με την ψυχολογία με το μέρος της, η Αμυγδαλή έκανε την ολική ανατροπή. Ο Στεργίου με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Οι νικητές λίγο πριν το τέλος στο 90’ +1, έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν και από την άσπρη βούλα με τον τερματοφύλακά τους Κοσμά να χάνει αυτή την ευκαιρία, αρχικά την μπάλα απέκρουσε ο γκολκίπερ Κουτσιαρής και εν συνεχεία ο Κοσμάς που πήρε το ριμπάουντ, με σουτ την έστειλε άουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Π. Ντελέζος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Πατσή, Αντύπα.
ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Κουτίνας, Κολέτσι Μ., Αποστολόπουλος (82’ Καραγιάννης), Στεφανούλης, Μπίλλης, Στεργίου, Κολέτσι Φ., Οσμάνι (46’ Γραμμενίδης), Καψάλης (73’ Κολέτσι Κ.), Χατζόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΜΕΝΙΟΥ (Βασίλης Καψούρης): Κουτσιαρής, Παπαϊωάννου, Μπαλούλης (66’ Βλάχος), Χρόνης, Γουρνάρης, Σπανός, Χατζής, Καψούρης, Χατζόπουλος, Σεκλιωτης (65’ Τσεκούρας) Τσιάντος (46’ Τζιουμπίκας).
*Μεγάλωσε η… οικογένεια της Δόξας Αμυγδαλής, καθώς η γυναίκα του ποδοσφαιριστή Γραμμενίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τις ευχές όλων να είναι καλότυχο και υγιές.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass