Δεν (Χ)άρηκε ο Π.Ο. Ελασσόνας

ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2023 14:00

Νέα εντός έδρας ισοπαλία – ίσως «καμπανάκι» για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που παραχώρησε 1-1 στον ιστορικό, αλλά... ουραγό στον σημερινό βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ολυμπιακό Βόλου.


Σε έναν αγώνα που είχε δυνατές μονομαχίες, αλλά λίγες φάσεις και στις δύο εστίες, οι Ελασσονίτες, έχοντας «φλύαρη» υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς, δεν «πίστεψαν» στη νίκη, προβληματίζοντας τους φιλάθλους και επιβεβαιώνοντας πως είναι… «μαλωμένοι» για τα καλά με το «τρίποντο».
«Ο Π.Ο.Ε. πρέπει να «ξυπνήσει», χάνει πολύτιμους βαθμούς που ίσως του κοστίσουν ακριβά στο τέλος...», σχολίαζαν προβληματισμένοι φίλαθλοι, μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ελασσόνα.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
9’: Συνδυασμός των παικτών του Π.Ο.Ε., από πάσα του Μουλτσιά η μπάλα στα πόδια του Κακάμη, που σουτάρει από καλή θέση, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων με καίρια επέμβαση να σώσει την εστία του.
34’: Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών, με τον Μουλτσιά να σουτάρει με δύναμη και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.
44’: Από την αριστερή πλευρά σε καλό σημείο, εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη και ο έμπειρος Καβουσάκης με γροθιές διώχνει σωτήρια.
47’: Υποδειγματική συνεργασία Κυρίτση – Κωστούλα, με τον τελευταίο να δίνει την μπάλα στον νεοεισελθόντα Ιγγλέζο, που με ωραίο κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
63’: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κόλα, η μπάλα προσωρινά στον Καρβούνη και στη συνέχεια… άθελά του ο Κωστούλας με κεφαλιά βρίσκει τα δίχτυα του Π.Ο.Ε., αυτογκόλ που κάνει το 1-1.
75’: Νέα προσπάθεια των γηπεδούχων δεν βρίσκει στόχο, αφού στο σουτ - φάουλ του Καραγκούνη λέει ξανά «όχι» ο τερματοφύλακας Καβουσάκης.
80’: Επικίνδυνη κεφαλιά του Μαργαρίτη των φιλοξενουμένων φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Γκουντέλα (Καρδίτσας), Δόδογλου (Φθιώτιδας), Κατσαρού (Ευρυτανίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στέλιος Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης (46’ Κούκος), Αγγελούλης, Περτζιόνι, Τσάτσος (78’ Καραμούλας), Γκαμπέτας (46’ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Κωστούλας, Καραγκούνης, Μουλτσιάς (71’ Μπέλλος), Κακάμης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σωτήρης Πετσιμέρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου (85’ Ακριβόπουλος), Γιαρλέλης (82’ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης, Κόλα, Καρατσόλης (46’ Σταμπουλής), Παπαδήμος, Καρβούνης (76’ Κατσαγεωργίου).

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass