Νίκη σε δύσκολη έδρα θέλει η ΑΕΛ

*ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ (14.45)

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2023 12:15
Με πολλά χαμόγελα ταξίδεψε η αποστολή της ΑΕΛ  στη Ρόδο, όπως φαίνεται από τους Γκοτζαμανίδη,  Καλουτσικίδη, Θωμαΐδη και τον “πολυταξιδεμένο”  Μιχάλη Παπαδόπουλο Με πολλά χαμόγελα ταξίδεψε η αποστολή της ΑΕΛ στη Ρόδο, όπως φαίνεται από τους Γκοτζαμανίδη, Καλουτσικίδη, Θωμαΐδη και τον “πολυταξιδεμένο” Μιχάλη Παπαδόπουλο

Του Σωτ. Κέλλα

Τον Διαγόρα τον Ρόδιο ο Πίνδαρος τον χαρακτήριζε ως «πελώριο» και «ευθυμάχα», αλλά δεν ξέρουμε αν και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, ο Διαγόρας, τη σεζόν που διανύουμε έχει τα δύο αυτά χαρακτηριστικά… Πάντως τέτοια έδειξε στη Βέροια όπου κέρδισε τη φερώνυμη ομάδα και η ΑΕΛ σήμερα (14.45) στη Ρόδο καλείται να τα εξουδετερώσει, ώστε να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην τροχιά ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Η λαρισινή ομάδα έκανε μεταρρυθμίσεις την τελευταία βδομάδα, αφού άλλαξε προπονητή (επέστρεψε ο Γκουτσίδης έναντι του Ταουσιάνη), ενώ επανήλθε στο έμψυχο δυναμικό ο Θανάσης Παπαγεωργίου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εξέτισε την ποινή του ο Νίκος Γκοτζαμανίδης. Δεδομένες είναι οι απουσίες από τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Γαρουφαλιά, Κοσσονού και Μιλτιάδη.
Σχετικά με την ενδεκάδα θα υπάρχουν αλλαγές, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσες. Πιθανό σχήμα θα είναι οι: Σουλούκος, Μαϊδανός, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης ή Κόλα, Θωμαϊδης, Πεντρόσο, Πλέγας, Νικολιάς, Όγκμποε, Κ. Παπαγεωργίου. Θέση δικεδικεί και ο Αντράντα.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Κόλα, Θωμαϊδης, Πλέγας, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Νίνο, Ογκμπόε, Νούνιες και Τσιριγώτης.
ΚΑΛΕΣΜΑ
Για τους γηπεδούχους είναι σημαντικό το παιχνίδι και χθες εξέδωσαν την ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: Η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της γρήγορης παραμονής στην κατηγορία συνεχίζεται και περνάει μέσα από νίκες και συγκομιδή βαθμών. Αυτός είναι ο στόχος και στο δύσκολο ματς κόντρα στους ‘’βυσσινί’’.
Ο στόχος αυτός της κατάκτησης της νίκης και του ‘’τρίποντου’’ απαιτεί και… τον δωδέκατο παίκτη να είναι στη θέση του. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες καλούν στο γήπεδο τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 6».
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο ρέφερι, Γιώργος Τακίδης, από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Διαγόρα Ρόδου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Βοηθοί του ο Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας) και ο Βασίλης Μωυσιάδης (Γρεβενών). Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Τσατσούλης (Αθηνών) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Τεβεκέλης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ
Έξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Διαγόρας Ρόδου, στη Ρόδο. Οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες (μία νίκη στην παράταση και μία άνευ αγώνα), οι «κόκκινο-μπλε» μία, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η λαρισινή ομάδα με 7-4.
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΡΠΙΑ
Με την αναμέτρηση στο γήπεδο της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε χθες η αυλαία για τη 15η αγωνιστική, στον Α’ Ομιλο, της Super League 2. Μάχη που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3. Ο ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε με 1-0, ο Μακεδονικός, όμως, έκανε την ολική ανατροπή και προηγήθηκε, στο 81’- με εύστοχο χτύπημα πέναλτι- με 2-3. Ο «Δικέφαλος» σκόραρε ξανά στο 92’, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά:
ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός    3-3
Νίκη Βόλου- Παναθηναϊκός Β’    0-0
Ηρακλής Λάρ.-Βέροια Ν.Π.Σ.    2-1 18/3
ΣΗΜΕΡΑ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου
Θεσπρωτός ΑΣ- Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός Ματαιώθηκε
Διαγόρας Γ.Σ.-ΑΕ Λάρισας
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
                            ΒΑΘ.
1. Πανσερραϊκός    34    -13 αγ.
2. ΠΑΟΚ Β’    26
3. Αναγ. Καρδίτσας    25    -13 αγ.
4. ΑΕ Λάρισας    25    -13 αγ.
5. Νίκη Βόλου    24
6. ΠΟΤ Ηρακλής    21    -13 αγ.
7. Παναθηναϊκός Β’    18
8. Αλμωπός Αριδαίας    17
9. Διαγόρας ΓΣ    17    -13 αγ.
10. Μακεδονικός    17
11. Ηρακλής Λάρισας    16
12. Βέροια ΝΠΣ    13
13. Απόλλων Πόντου    10    -13 αγ.
14. Θεσπρωτός ΑΣ    7    -13 αγ.
15. Απόλλων    Λάρισας    5    -13 αγ.
*Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο.
* Ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass