ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΑΣΣΟΙ... εν δράση

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2023 11:40

Διατήρησε το απόλυτο η ΑΕΛ (1) με «9 στα 9»
*Νίκησε εύκολα και την Ακαδημία Τυρνάβου με 6-0

Η «βυσσινί» κυριαρχία στον 1ο Όμιλο της Κ-14 συνεχίστηκε και αυτήν την αγωνιστική, καθώς η ΑΕΛ (1) επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Ακαδημίας Τυρνάβου και πέτυχε το «9 στα 9», που τη διατηρεί σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Χατ-τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Τζάρτας 3 (18’, 25’, 39’), ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Τσιανάβας (48’), Βουλγαράκης (62’) και Χρυσόπουλος (68’).
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Μπακογιάννης, Φετβατζίδης, Παλλίδης, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Τσιανάβας, Τσούμαρης, Τζάρτας, Βασιλείου (Τζήμας, Αγραφιώτης, Μάργαρης, Πατσίκας, Χρυσόπουλος, Γελαντζόπουλος, Βουλγαράκης).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Π. Μαλάκος, Καραστέργιος, Πατσής, Κούσι, Σινάνι, Τσιγκέλης, Μπ. Ματράκης, Μπαλιάφας, Σακελλαρίου, Μεζίρι, Λέσι (Ρ. Μαλάκος, Σατζίδης, Σταθάς, Λ. Ματράκης).

 

2.jpg

Ξεπέρασε το αρχικό σοκ και πήρε φόρα στη συνέχεια

*Ο Απόλλων Λάρισας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, πέρασε στην αντεπίθεση και έφτασε στη νίκη με το ευρύ 8-1 επί του Π.Ο.Ε.

Νίκη που τον εδραιώνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Κ-14 πέτυχε χθες στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, με το ευρύ 8-1 επί του Π.Ο. Ελασσόνας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κινούνται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι πιο ουσιαστικοί, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 12’ με το γκολ του Κουρδή.
Ο Απόλλωνας κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις του και με τον Μιχαλόπουλο να δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στην επικράτησή του.
Ο ταλαντούχος και μέλος της Μικτής ΕΠΣΛ κεντρικός αμυντικός των «κυανολεύκων» ήταν ο παίκτης που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 29’ και αυτός που σφράγισε τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 8-1 στο 69’. Τα υπόλοιπα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Βλαχάκης (32’), Τουρσουνίδης (53’, 60’), Σεφεριάδης (55’, 57’) και Τσάτσιος (64’).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Μαϊμουλιώτης): Μίχος, Βλαχάκης, Σωτηρίου, Πιλτσούλης, Πλούμπης, Σεφεριάδης, Κακαδιάρης, Καραμανάβης, Μιχαλόπουλος, Ρίζος, Τουρσουνίδης (Λαμπρονίκος, Ντουμόπουλος, Καζαντζής, Νότας, Κουλιαλής, Σινάι, Σαράντης, Τσάτσιος).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καλτέκης): Μπουμπουνάρας, Παπαϊωάννου, Σόπι, Αθ. Λιόλιος, Χαλουλάι, Τζουκόπουλος, Κουρδής, Κρατσιώτης, Μπόντης, Στίκος, Φώλιας (Τσιαντούλας, Τακούλας, Β. Λιόλιος, Μουταφίδης, Μουλτσιάς, Αρσένης, Γκαμπέτας, Αγκόλι).

 

3.jpg

Η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε το ντέρμπι
*Επιβλήθηκε του Ηρακλή Λάρισας με 3-1

Η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν η νικήτρια στο χθεσινό ντέρμπι επί του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Κ-14.
Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό με πολλές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, που παρά τον ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού γηπέδου Γιάννουλης, πρόσφεραν πολλές αξιόλογες στιγμές.
Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Τσανούκα, ο οποίος (με την παρέμβαση του τερματοφύλακα) έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά στο 10’ ο Δαούλας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Δήμητρα, ενώ στο 15’ ο Ηλ. Καλογιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 19’, όταν ο Βουτσιλάς με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Ηρακλής είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτήν τη φορά με τον Τρουβά, για να φτάσουμε στο 67’, όταν ο Ηλ. Καλογιάννης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη της Δήμητρας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ι. Μπαμπάλης): Κόκκας, Κακκάβας, Ζερδαλής, Γκανάβας, Αβδουλάς, Τσαλκιτζάκος, Καλογιάννης Κ., Κεντρούλης, Καλογιάννης Ηλ., Δαούλας, Ζήδρος (Χατζής, Σταμάτης, Δεληχάς, Μπλιάμπλιας, Αντωνόπουλος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Μακεντούδης, Παναγιώτου, Παπαδήμας, Τρουβάς, Σουλιώτης, Γκάγκας, Πάνος, Τσανούκας, Βουτσιλάς, Νταφόπουλος (Γρατσιώνης, Ντελής, Γκιάστας).

 

 

6.jpg

7.jpg

 

Ομορφο ποδόσφαιρο στα «Ευ Αγωνίζεσθαι»
*Σε Αμπελόκηπους, Olympic Park και Θεσσαλικό

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και στα πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι», με τους μικρούς άσους όλων των ηλικιακών κατηγοριών να χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα, προσφέροντας παράλληλα θέαμα, αλλά και συγκινήσεις. Γι’ αυτό πάντα κερδίζουν επάξια το χειροκρότημα της κερκίδας, γονέων, φίλων και συγγενών. Κάπως έτσι ήταν και η χθεσινή ημέρα σε Αμπελόκηπους, Olympic Park και Θεσσαλικό. Οι Αμπελόκηποι υποδέχτηκαν τη Νίκη Μιχαήλ και η Ακαδ. Ολύμπικ την Πελασγιώτιδα στην ηλικιακή κατηγορία Κ-12, ενώ στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14 η ΑΕΣ Χαραυγή φιλοξένησε την Πελασγιώτιδα.

 

4.jpg

Ανετα οι Ατρόμητοι/Θύελλα (1)
*Επιβλήθηκαν με το εμφατικό 8-0 του Σμόλικα Φαλάνης

Υπόθεση ρουτίνας αποδείχτηκε η νίκη για τους Ατρόμητους/Θύελλα (1), οι οποίοι επιβλήθηκαν του Σμόλικα Φαλάνης με το εμφατικό 8-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Κ-14 (σκορ ημιχρόνου 4-0). Έτσι, η ομάδα του Δ. Βασιλόπουλου βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της κατάταξης με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΛ (1), την οποία υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής μετά από δύο αγωνιστικές (11η).
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ντάνας 2, Τσιανογιάννης 2, Τενεκές, Τοπουζίδης, Σταθάκος και Ζαχαριάς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Δ. Βασιλόπουλος): Μέλιος, Μπουρντένας, Κανάκης, Ζαχαριάς, Τενεκές, Νινίκας, Ντάνας, Τσιανογιάννης, Τόπης, Τοπουζίδης, Σταθάκος (Κυριάκος, Απρίλης, Τσικούρας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Σκούπρας): Χώτος, Ν. Πίτσης, Ι. Πίτσης, Θ. Λυγούρας, Τανάγιας, Γκολέμι, Κατσαρός, Κακανούλιας, Κυπαρίσσης, Μανδραβέλης, Ντανίκας (Πέτσι).

 

5.jpg

ΑΕΛ (2): Οδηγεί σταθερά την κούρσα στον 2ο Ομιλο

Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην επανάληψη, η ΑΕΛ (2) νίκησε με 2-0 τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-14 και οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος.
Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ με τον Παπαγιάννη στο 55’, ενώ ο Γκόβαρης στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.
ΑΕΛ (2) (Κ. Γούλας): Ζιώγας, Ιωσηφίδης, Μπεντάι, Κασκάνης, Παπακωνσταντίνου, Γκόβαρης, Μπόλης, Ευαγγέλου, Γκέκας, Παπαγιάννης, Νάτσος (Χαραμής, Κατσάκος, Παπαδημητρίου).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Τζιώρας, Αναστασίου, Παζάρας, Τσακνάκης, Στεφανή, Κοταρέλας, Νταναβάρας, Αντωνούλης, Τζίκας, Αρσενίου Β., Αλεξίου (Μανδυλάς, Μπαλόλι, Παπακωνσταντίνου, Ρεντόπουλος).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass