Ιστορική πρόκριση για το Μαυροβούνι

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΓΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2023 11:10

Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Ολύμπου Αιγάνης στο «Αστέριος Πετρωτός» του Πυργετού και θα τεθεί αντιμέτωπος στη συνέχεια του Θεσμού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (διπλοί αγώνες).


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με ένα επικίνδυνο συρτό σουτ του Μπουλάρι (8’) που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ριζόπουλου, αλλά η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Βασίλη Μπατζέλα και στο 37’ σημείωσαν το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέτση.
Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους γηπεδούχους στο 40’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο έμπειρος Ρουμπιές που διαπληκτίστηκε με τον Φακίτσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η τύχη του αγώνα κρίθηκε οριστικά στα πρώτα λεπτά, καθώς στο 51’ ο αρχηγός του Μαυροβουνίου Νίκος Μπατζέλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και στο 55’ ο νεοεισελθών Στατήρης διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στο 56’ από ενέργεια του 14χρονου Ρίτσι, ο Κ. Ζάχος σούταρε εν κινήσει λίγο έξω από το αριστερό «παραθυράκι», χάνοντας την ευκαιρία για το γκολ της τιμής.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε συνθήκες έντασης με αφορμή το άκαιρο μαρκάρισμα του Στατήρη στον Κ. Ζάχο (86’), ενώ ο παίκτης των ηττηθέντων μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιάννη Ρουπέλα και των βοηθών του Δημήτρη Κοτούμπα - Βασίλη Τζιμούρτου.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗΣ (Κ. Κουτσούκης): Κατσανούλης, Χρ. Ζάχος (81’ Βρακάτος), Πρόι (46’ Πουρλιώτης), Ρουμπιές, Δελητζάνης, Κ. Σινάνι, Λεσάι (74’ Κόγια), Τζίκα, Μπουλάρι (46’ Ρίτσι), Τζ. Σινάν (61’ Περκέτσι), Κ. Ζάχος.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αν. Ριζόπουλος, Δ. Μπάγκας, Κακαζούκης (71’ Δ. Ριζόπουλος), Σκαφιδάς, Κ. Μπάγκας, Λιλολάρι, Β. Μπατζέλας (46’ Στατήρης), Ν. Μπατζέλας, Φακίτσας (59’ Ακριβόπουλος), Μπέτσης (71’ Θάνος), Πράπας (46’ Σπανός).

 

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής:
ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.
Μαυροβούνι-Οικονόμος
Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 29 Μαρτίου (οι πρώτοι αγώνες) και στις 19 Απριλίου (οι επαναληπτικοί).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass