Η Αγγελική Κανιούρα της Νίκης θα μετέχει στο Aphrodite Cup 2023

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2023 12:00

Άλλο έναν λόγο έχει ο Γυμναστικος Σύλλογος «Νίκη» Λάρισας – Ρυθμικής Γυμναστικής να καμαρώνει για τις αθλήτριες και το προπονητικό του δυναμικό, καθώς μία από τις πρώτες αθλήτριες του σωματείου, από την ίδρυσή του το 2013, η Αγγελική Κανιούρα, θα εκπροσωπήσει τη Λάρισα στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup 2023, φορώντας το εθνόσημο.


Η αθλήτρια Κανιούρα Αγγελική στα πρώτα της βήματα υπό την καθοδήγηση της πρώτης προπονήτριας του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Κανάκη Σοφίας κατάφερε να αποκτήσει θεμέλιες προπονητικές και αγωνιστικές βάσεις, τις οποίες τα δύο τελευταία χρόνια ενισχύει δίπλα στην εξίσου υπεύθυνη και επαγγελματία προπονήτρια Πιτσίλκα Ευδοξία.
Σημαντική διάκριση μετά την πολυετή προσπάθεια της αθλήτριας, η συμμετοχή της στην εν λόγω διοργάνωση, μετά τις σταθερές εμφανίσεις της στα δύο τεστ αξιολόγησης που προηγήθηκαν και συμμετείχαν οι είκοσι καλύτερες νεανίδες της χώρας.
Με απόφαση της τεχνικής επιτροπής της ΕΓΟ, η αθλήτρια συμπληρώνει την οκταμελή αποστολή της ομάδας των Νεανίδων στο διεθνές τουρνουά.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών, καθώς 250 αθλήτριες από 34 χώρες θα είναι εκεί να δώσουν λάμψη και ρυθμό στα νότια προάστια της Αθήνας.
Συνεχίζοντας επάξια το έργο τους, το προπονητικό δυναμικό και η διοίκηση στέκονται δίπλα σε κάθε παιδί-αθλήτρια ως αρωγοί στην κατάκτηση των στόχων τους και εύχονται στην αθλήτρια καλή επιτυχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass