Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Π.Ο.Ε.

ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2023 11:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη σπουδαία νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στη Νεάπολη επί του Δωτιέα Αγιάς με 1-0 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Π.Ο.Ε. και κατά τη δεύτερη παρουσία του στη Λάρισα, πέρασε νικηφόρα χθες και από την Ανθούπολη, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-0.


Οι «κυανόλευκοι» προκρίθηκαν λοιπόν στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια τον νικητή του ζευγαριού Αχιλλέας Φαρσάλων-Πελασγιώτιδα, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου.
Ο τεχνικός της ελασσονίτικης ομάδας Στέλιος Αρσένος, πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Δωτιέα, όμως οι παίκτες του τον δικαίωσαν και έδειξαν πως υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια του Βολιώτη προπονητή, που δείχνει πως είναι ένα άνθρωπος με ήθος και πολύ εργατικός.
Όσον αφορά την Ανθούπολη, μπορεί να αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω σε σχέση με τον αντίπαλό της (Β΄ΕΠΣΛ) , όμως η εξαιρετική δουλειά του Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Κώστα Μαντζιώκα, έκαναν τους «βυσσινί» να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να έχουν ποιότητα ως ομάδα.
Το σκορ άνοιξε στο 42΄ο Γιώργος Τσάτσος με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, όπου η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αναστασίου και έγινε έτσι το 0-1, ενώ στο 77΄ ο Λεωνίδας Κωστούλας με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από απόκρουση του Αναστασίου σε σουτ του Καραγκούνη, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Οι νικητές είχαν άλλες τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Μουλτσιά (9΄, 25΄) και Κοντοθανάση (75΄), ενώ η Ανθούπολη απείλησε με την κεφαλιά του Πρίφτη στο 35΄, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και Μπλέντι Μούτσα και Γιώργο Κακαβίτση να δίνουν τις δικές τους μάχες.
Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του κόσμου, καθώς περίπου 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανθούπολης, σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα και απόλαυσαν το παιχνίδι.
Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Ντελέζου, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Ζιώγας, Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου Β., Μαριγκούδης (82΄Κολοβός), Σελήνης, Σκάκος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος (76΄Χίντα), Μπλέντι, Μούτσα, Καραγιάννης, Κακαβίτσης, Παπαδάκος (69΄Κατσαμπέλας).
Π.Ο.Ε. (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός (46΄λ.τ Αγγελούλης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (58΄Καραγκούνης), Τσάτσος, Μουλτσιάς (58΄Ιγγλέζος), Κούκος (58΄Κωστούλας), Μπέλλος (78΄Κωνσταντινίδης).
*Οι Ελασσονίτες έχουν κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο (2019 και 2022), και ετοιμάζονται ώστε να …τριτώσει το καλό.
*Πολύτιμες συμβουλές από τον τεχνικό της Ανθούπολης Μιχάλη Ζιώγα στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Π.Ο. Ε. Δημήτρη Κοντοθανάση, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη της ομάδας του και του ευχήθηκε η συνέχεια να είναι ανάλογη.
*Θερμή χειραψία πριν τον αγώνα μεταξύ των δύο προέδρων, Αλκη Χατζηβασίλη του ΠΟΕ και Χρήστου Πρίφτη της Ανθούπολης. Ο δεύτερος συνεχάρη και το διαιτητικό τρίο.

 

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, θα γίνουν δύο ακόμη παιχνίδια, στις παρακάτω ημερομηνίες:
14/03 15:30 Αχιλλέας Φ.- Πελασγιώτιδα
Γηπ. Πυργετού («Αστέριος Πετρωτός») 15/03 15:30 Όλυμπος Αιγάνης – Μαυροβούνι
*Οι νικητές θα παίξουν στα ημιτελικά, με τον Π.Ο.Ε. το πρώτο ζευγάρι και με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το δεύτερο, σε διπλούς αγώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass