Ο Κοσονού έτοιμος, αλλά μάλλον δεν ξεκινάει…

*ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ *ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2023 13:00

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής ΑΕΛ είναι ο Ιβοριανός Κοσονού που σε ηλικία 20 μόλις χρονών δείχνει να κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης, λόγω του τραυματισμού που είχε και τον άφησε εκτός προπονήσεων για δεκαπέντε μέρες δεν θα τον ξεκινήσει στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ και στη θέση του σαν αριστερό μπακ θα παίξει ο Μαϊδανός (αν και δοκιμάστηκε και ο Νίνο!).


Ο Κοσονού, που σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας υψηλότερης κατηγορίας, έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να παίζει καλά όποια ομάδα και αν έχει μπροστά του, να τα δίνει όλα και να ευχαριστεί το κοινό που τον παρακολουθεί.
Άλλωστε έχει στόχο να παίξει όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη κατηγορία και να απαλλάξει την οικογένειά του από τη φτώχεια στην οποία έζησε, ενώ όπως μας έλεγε συμπαίκτης του  είναι ενθουσιασμένος από την πόλη της Λάρισας. Του έκανε εντύπωση η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και σίγουρα δείχνει την αξία να ζεις κάθε μέρα ξεχωριστά και να την απολαμβάνεις.
Από κει και πέρα ο Ταουσιάνης, εκτός των γνωστών απουσιών, του τιμωρημένου Νίκου Γκοτζαμανίδη και του τραυματία Θεοδωρόπουλου, θα έχει άλλη μία, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ηρακλή Γαρουφαλιά που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες. Τραυματίστηκε σοβαρά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου στο οικογενειακό δίτερμα του περασμένου Σαββάτου.
ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Ως το τέλος Απριλίου θα έχει εξοφληθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαχαράκης. Η προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί τη Δευτέρα (06/03) στην ΠΕΕΟΔ. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flnews, η θεσσαλική ομάδα εξασφάλισε αναβολή για τις 3 Απριλίου 2023 λόγω καταβολής 1.500 ευρώ. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Τσαγκαράκη: «Έχει επιτευχθεί συμφωνία, ώστε ως το τέλος Απριλίου ο ποδοσφαιριστής να έχει εξοφληθεί». Συναίνεσε στην αναβολή και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραγκής.
ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
Σήμερα στη Σούπερ Λίγκα 2 θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου με στόχο την οικονομική βελτίωση των εσόδων των ομάδων της κατηγορίας.
Υποψήφιοι είναι ο Πέτρος Μαρτσούκος και ο Αντώνης Ροκάκης και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν γνωρίζουμε αν ένας εκ των δύο αποχωρήσει την τελευταία στιγμή για να μη χρεωθεί την ήττα.
Στην ψηφοφορία συμμετέχουν κανονικά και οι 26 ΠΑΕ (από τη Λάρισα ΑΕΛ, Ηρακλής Λάρισας και Απόλλωνας Λάρισας) και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι τέσσερις ομάδες Β’.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass