Ντέρμπι Δωτιέα-Π.Ο. Ελασσόνας

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (15:00)

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2023 12:40

Το λαρισινό ντέρμπι ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Δωτιέα Αγιάς και τον Π.Ο. Ελασσόνας (15:00), δεσπόζει στη σημερινή 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δυο έχουν ανάγκη των βαθμών, προκειμένου να συνεχίσουν τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Τα τελευταία νέα πριν τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση έχουν ως ακολούθως:
Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Πάση θυσία νίκη θέλει ο Δωτιέας και ουσιαστικά να κάνει μια επανεκκίνηση, όπως έγινε την ίδια περίοδο και στον πρώτο γύρο.
Ασφαλώς και η αποστολή του θα είναι δύσκολη, όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη, πως η αγιώτικη ομάδα, θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο Σταθάκος ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πιερικό και εκτίει την 2η αγωνιστική της ποινής του (σ.σ. τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές), ο Κώστας Χατζής που είναι τραυματίας εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βασίλη Ντακούλα, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής του, εάν παίξει στο βασικό σχήμα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπεκτέσι, Πατέτσιος, Δημήτρης Ντελής, Κορτσάρι, Τάρτας, Τσακάλι, Αναδολού, Γιαννακός, Ντακούλας, Βλησσαρούλης, Αποστολάκης, Λαβαντσιώτης, Φουκαλάς, Ενγκό, Γιαννακόπουλος, Πρέτσι, Ντάλας, Γιάννης Ντελής, Δρόσος και Θεόδωρος Χατζής.

O Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Χωρίς τον τιμωρημένο Νταμπώση θα αγωνιστεί στη Νεάπολη ο Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να ελπίζει στη μάχη που δίνει, για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, στην τελευταία χθεσινή προπόνηση είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να έχουν διάθεση και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Περιμένει δε και στον αγωνιστικό χώρο να δει τους ποδοσφαιριστές να εφαρμόζουν κατά γράμμα τις οδηγίες του και ευελπιστεί πως όλα θα πάνε καλά.
Στην 20άδα που συγκροτήθηκε, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Καραμούλας, Κυρίτσης Αθ., Μπαγιώτας, Κωστούλας,Κούκος, Καραγκούνης, Ιγγλέζος, Μουλτσιάς, Αγγελούλης, Κωνσταντινίδης, Μπέλος, Μπούσιας, Λαγός.
*Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Δωτιέα Αγιάς-ΠΟ Ελασσόνας, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ασλανίδης Γεώργιος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Καλορογιάννη Θωμά, Κουτσικανίδη Γεώργιο, όλοι από την Ένωση Πιερίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Τουτούκης Περικλής (Τρικάλων).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(17η αγων., 15:00)
Μακεδονικός Φούφα-Εδεσσαϊκός
Σβορώνος-ΑΕΠ Κοζάνης
Δωτιέας Αγιάς-Π.Ο.Ε.
Εθν. Κεραμιδίου-ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Καστοριά-Αγγελοχώρι
Κοζάνη-Ολυμπιακός Β.
Χανιώτης-Πιερικός(8/3)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
1. Κοζάνη    38-8    38
- - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Αγγελοχώρι    32-16    27
3. Πιερικός    19-14    26
4. Σβορώνος    17-16    24
5. ΑΟ Χανιώτης    24-23    24
6. Π.Ο.Ε.    10-10    21
7. Εθνικός Κεραμιδίου    16-16    21
8. Καστοριά    11-16    21
- - - - - - - - - - - - - - - - -
9. ΠΑΟΚ Κρηστώνης    12-20    19
- - - - - - - - - - - - - - - - -
10. ΑΕΠ Κοζάνης    22-28    18
11. Δωτιέας Αγιάς    9-24    17
12. Εδεσσαϊκός    16-20    17
13. Ολυμπιακός Βόλου    8-13    15
14. Μακεδονικός    10-20    13

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass