ΑΕΛ

Οικογενειακό διπλό ενόψει επανεκκίνησης…

*ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΟΣΟΝΟΥ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2023 11:20

Του Σωτ. Κέλλα
Οι ομάδες της Super League 2 μπήκαν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ για σήμερα προγραμμάτισε δυνατό οικογενειακό διπλό στις 15.00 στο Αλκαζάρ, έτσι ώστε να μπορέσει ο Γιάννης Ταουσιάνης να έχει μια εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών ενόψει της αναμέτρησης με τη δυνατή Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο 11 Μαρτίου.


Μέχρι τώρα σε όλα τα οικογενειακά διπλά υπήρχε ένταση και πάθος από τους παίκτες, αφού πλέον υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες» για μια θέση στο αρχικό σχήμα.
Η ΑΕΛ από δω και πέρα βέβαια, θα αναγκαστεί να αλλάξει τερματοφύλακα, αφού ο Κώστας Θεοδωρόπουλος τραυματίστηκε και τη θέση του θα πάρει ο Στέφανος Σουλούκος, που θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους της κατηγορίας.
Επίσης απόντας θα είναι ο Κοσονού που μάλλον δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου λόγω θλάσης.
Απών στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.
Το ζητούμενο είναι επειδή η διακοπή του πρωταθλήματος είχε μεγάλη χρονική διάρκεια οι παίκτες να έχουν ρυθμό.
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ
Η τραγωδία των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων και τους 57 νεκρούς άγγιξε τον παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Νίκο Γκοτζαμανίδη, καθώς έχασε τη ζωή της η αδελφή ενός επιστήθιου φίλου του, και συγκεκριμένα του Βασίλη Κατσάρα, που αγωνίζεται στον Πιερικό και με τον οποίο έκαναν πολλές φορές μαζί προπόνηση τα καλοκαίρια στο Νέο Κεραμίδι. Ο Κατσάρας ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα, ενώ ο Γκοτζαμανίδης έχει καταγωγή από το συγκεκριμένο χωριό.
Το όνομα της άτυχης κοπέλας ήταν Αθηνά Κατσάρα, ήταν μητέρα ενός 2χρονου αγοριού, και ταυτοποιήθηκε μέσα στους νεκρούς από τη μοιραία σύγκρουση των Τρένων στα Τέμπη. Στο τρένο επέβαινε και ο σύζυγός της, Νίκος Ζήσης, ο οποίος νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το ζευγάρι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αθηνά άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass