Ο Χάαλαντ… ξεφεύγει, πέρασε 2ος ο Οσιμεν

*ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ»

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2023 14:50

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη (1-4) με την Μπόρνμουθ το Σάββατο (25/2) και εξακολουθεί να... τρέχει προς την κατάκτηση του πρώτου «Χρυσού Παπουτσιού» της καριέρας του, του βραβείου που δίνεται ετησίως στον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη.


Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης με 54 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 27 γκολ σε 25 αγώνες. Πίσω του στη δεύτερη θέση πέρασε ο επιθετικός της Νάπολι Βίκτορ Όσιμεν, που έφτασε τα 19 γκολ και τους 38 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση στο βάθρο έχει ο Νορβηγός, ο Αμάλ Πελεγκρίνο της Μπόντο Γκλιμτ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τελευταίου πρωταθλήματος (2022) της Eliteserien, που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο, με 25 γκολ και 37,5 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA έχουν συντελεστή 2, οι χώρες που κατατάσσονται από την 6η έως την 22η θέση συντελεστή 1,5 και οι υπόλοιπες έχουν συντελεστή 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass