ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ

Πήρε πιστοποιητικό η ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2014 21:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:09

Το πρωτάθλημα της Β΄ Eθνικής κατηγορίας αρχίζει την Παρασκευή, όμως δύο 24ωρα πριν τη «σέντρα» παραμένει «στον αέρα» η συμμετοχή σε αυτό δύο ομάδων. Πρόκειται για τους «νεοφώτιστους» Τράχωνες Αλίμου (1ος όμιλος) και τον Πιερικό (2ος όμιλος), που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την οριστική απόφασή της για τις δύο ΠΑΕ μέχρι αύριο Πέμπτη (9/10) και ώρα 1 μ.μ.

Στον αντίποδα, η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις ΠΑΕ Ζάκυνθος, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωστήρας, Πανηλειακός και Ηρακλής Ψαχνών, που θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα, η ΕΕΑ ενέκρινε τελικά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βέροια από τον Γιώργο Αρβανιτίδη στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος είναι και επίσημα πλέον μεγαλομέτοχος της «βασίλισσας του βορρά», καθώς μέσω της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.» κατέχει το 93.75% του μετοχικού κεφαλαίου.

Τέλος, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε στο ΤΑΠ Αρης πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, ενώ έδωσε προθεσμία στη «νεοφώτιστη» στην κατηγορία ΜΕΝΤ ως τις 17 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass