Τιμά τον Στέλιο Βενετίδη

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (15:00)

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2023 13:00

Τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα, κυπελλούχο Ελλάδος του 2007 στον Βόλο με την ΑΕΛ, Στέλιο Βενετίδη, θα τιμήσει η ΠΑΕ, στο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο και ώρα 15:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.


Ο Στέλιος Βενετίδης υπήρξε 42 φορές διεθνής, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και στον ιστορικό τελικό του Euro 2004, ενώ φόρεσε ως βασικό στέλεχος τη «βυσσινί» φανέλα κατά τις περιόδους 2006-2012, καταγράφοντας συνολικά 117 αγώνες με 3 γκολ, μια κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος και πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές και στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Ποδοσφαιριστής με ήθος, με ανεκτίμητη προσφορά του στην ΑΕΛ και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα αγαπητός στους Λαρισαίους φιλάθλους και ο οποίος θα τιμηθεί πριν την έναρξη της αυριανής φιλικής αναμέτρησης.
Αυτήν τη στιγμή αποτελεί στέλεχος της τεχνικής ηγεσίας της γειτονικής ΠΑΕ Νίκης Βόλου και είναι συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Στο φιλικό αυτό, ο προπονητής των «βυσσινί» Γιάννης Ταουσιάνης, θέλει να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και αναμένεται πως θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από ό,τι στη φιλική αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας, στον σέντερ φορ της ομάδας Μάριο Όγκμποε, που περιμένουν όλοι στην ομάδα, να επανέλθει πιο δυνατός, καθώς ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό του.
Το ευχάριστο για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό της ΑΕΛ, είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες καθημερινά στις προπονήσεις δουλεύουν με διάθεση και περιμένουν βέβαια υπομονετικά για να γίνει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2.

«ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπεία της ΑΕΛ με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και τους Τάσο Βενέτη, Στάθη Ταυλαρίδη, έχει προγραμματίσει να μεταβεί στη γειτονική Καρδίτσα, για να «κατασκοπεύσει» ουσιαστικά την Αναγέννηση, στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας.
Και αυτό γιατί όταν με το καλό αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ εάν διεξαχθεί η αγωνιστική που σταμάτησε, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ακόμη όμως και να γίνει η αγωνιστική της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου, πάλι θα υπάρξει όφελος από την «κατασκοπεία», καθώς η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA, τον Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass