Δύο παίζουν φιλικά και μία σε αβεβαιότητα…

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΕΛ, ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρωτάθλημα της Super League 2 αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπή λόγω αποχής των ομάδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λιγοστά, όπως υποστηρίζουν, χρήματα που πήραν από το Στοίχημα σε σχέση με άλλες ομάδες.


Οι περισσότερες ομάδες, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι βγάζουν διαμαρτυρίες κατά του τρόπου που έγινε η διανομή και είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Μακεδονικού, που, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που πάρθηκαν για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ΠΑΕ Μακεδονικός (Super League 2), δόθηκε η χαριστική βολή απαξίωσης στο ήδη στοχοποιημένο και προβληματικό πρωτάθλημα.
Οι ομάδες της κατηγορίας, όπως και η δική μας, οδηγούνται σε μια δίχως τέλος οικονομική αβεβαιότητα και ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης, όπως αυτοί που διανύουμε. Κατ’ επέκταση, σε σοβαρή οικονομική ανασφάλεια οδηγούνται οι προπονητές μας και όλοι εμείς. Έχουν, άραγε, αναρωτηθεί οι ιθύνοντες με ποιον τρόπο θα σχεδιάσουμε εμείς το αβέβαιο μέλλον για εμάς και τις οικογένειές μας όταν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;
Και πέρα από τις οικονομικές συνέπειες, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τις αθλητικές συνέπειες για όλους εμάς, αλλά και τους συναδέλφους μας που κοπιάσαμε να αποκτήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό και την αθλητική ετοιμότητα που η κατηγορία αυτή απαιτεί, μόνο για να βιώσουμε μια απίστευτη αναμονή και ένα απίστευτο αθλητικό «πισογύρισμα»».
Οι δύο από τις τρεις λαρισινές ομάδες σε μια προσπάθεια να βρίσκονται σε ετοιμότητα έχουν προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια. Αύριο ο Ηρακλής Λάρισας στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, όπου ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, ώστε να έχει απόλυτη γνώση του έμψυχου δυναμικού.
Η ΑΕΛ παίζει μεθαύριο Κυριακή εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου, δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, όπου αναμένεται να αγωνιστεί και ο Νούνιες, που ήταν τραυματίας στον προηγούμενο φιλικό αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ αναμένεται να πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Όγκμποε που έδειξε ετοιμοπόλεμος. Τέλος, «παγωμένο» είναι το θέμα του Θανάση Παπαγεωργίου.
Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς πληροφορίες θέλουν να έχουν μείνει περίπου 10 παίκτες και περιμένουν τι θα κάνει η διοίκηση. Λογικά θα μείνουν ελεύθεροι και θα προσπαθήσουν να βρούνε ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Παίκτης έλεγε ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες και πρόσθετε ότι οι περισσότεροι είναι σε καλή κατάσταση.
Οι πληροφορίες θέλουν τον νυν μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Λάρισας να πηγαίνει από 1η Μαρτίου στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass