Γκολ ανθρωπιάς…

*ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2023 11:06
Η σχετική αφίσα για τη διοργάνωση του φιλικού. Στη φωτογραφία από αριστερά ο πρόεδρος εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Αχιλλέας Μητράκος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης, η Νανά Μαυραντζά, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεατικών Συλλόγων, νομική σύμβουλος της ΔΕΥΑΛ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας Κωνσταντίνος Σιατραβάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ζαούτσος, Θεόδωρος Καφφές και ο ταμίας Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, Χρήστος Γκουρομπίνος. Η σχετική αφίσα για τη διοργάνωση του φιλικού. Στη φωτογραφία από αριστερά ο πρόεδρος εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Αχιλλέας Μητράκος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης, η Νανά Μαυραντζά, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεατικών Συλλόγων, νομική σύμβουλος της ΔΕΥΑΛ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας Κωνσταντίνος Σιατραβάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ζαούτσος, Θεόδωρος Καφφές και ο ταμίας Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, Χρήστος Γκουρομπίνος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βαγγέλης Κουσιώρας
«Γκολ ανθρωπιάς» πέτυχαν χθες το απόγευμα οι δικηγόροι της Λάρισας με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, οι οποίοι βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο της Νεάπολης και σκόραραν για καλό σκοπό, γεμίζοντας τον σάκο του «Αη Βασίλη που άργησε μια μέρα» με τρόφιμα, προκειμένου να δοθούν

στις αρμόδιες δομές και υπηρεσίες.
«Πάντα δίνουμε το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Είναι χαρά και τιμή μας που συμμετέχουμε όλα τα χρόνια στο Φεστιβάλ. Σήμερα παίζουμε κόντρα στα παιδικά μας ινδάλματα κι όλο αυτό είναι για καλό σκοπό, ώστε να μαζευτούν τρόφιμα για όσους το έχουν ανάγκη», επισήμανε στις δηλώσεις του, από πλευράς Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ο Αντώνης Γραβάνης.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας, ανέφερε πως οι βετεράνοι συμμετέχουν πάντα σε τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις και ήταν αδύνατον να αρνηθούν στην πρόκληση που δέχθηκαν, για τον φιλανθρωπικό αυτόν αγώνα.
Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», Κώστας Σιατραβάνης (σ.σ. Καρδιτσιώτης που γεννήθηκε στη Λάρισα), που μίλησε γι’ αυτό το φιλανθρωπικό Φεστιβάλ, σημειώνοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα που θα δοθούν στα συσσίτια της πόλης.
Σημειώνεται ότι το φιλανθρωπικό Φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» υπήρξε έμπνευση του Λαρισαίου καλλιτέχνη Δημήτρη Ακριβούλη, με τους τότε προέδρους των Συλλόγων Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» και του Συλλόγου Ποντίων Ν. Λάρισας, Νανά Μαυραντζά και Χρήστο Τοπαλίδη, οι οποίοι αποτέλεσαν και την 1η Οργανωτική Επιτροπή, πριν από 13 χρόνια.
Στόχος ήταν φορείς, σύλλογοι της πόλης και του Νομού Λάρισας να δημιουργήσουν διαφορετικά πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα, χωρίς, έως ελάχιστο κόστος, στηριζόμενα στον εθελοντισμό των διοργανωτών, τα οποία το κοινό θα μπορεί να τα παρακολουθεί δωρεάν και αντί αντιτίμου εισιτηρίου να προσφέρει ο καθένας, εάν μπορεί, από το υστέρημά του, τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία στο τέλος του Φεστιβάλ θα μοιράζονται στα συσσίτια της πόλης μας, όπου οι ανάγκες είναι καθημερινές.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ κέρδισαν 2-1, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο mvp της αναμέτρησης Δημήτρης Τσαπατώρης, το πρώτο με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Παραφέστα και το δεύτερο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Όσον αφορά τους δικηγόρους που έδειξαν καλά στοιχεία, το γκολ (της ισοφάρισης) πέτυχε με μακρινό σουτ ο Νότης Κολλάτος.
Αξίζει να τονίσουμε πως ο δικηγόρος Αντώνης Γραβάνης, γνωστός για την αγάπη που τρέφει όλα τα χρόνια προς την ΑΕΛ, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παλαιμάχους των «βυσσινί» και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλους.
Τον αγώνα διηύθυνε αφιλοκερδώς ο Βαγγέλης Καραμαγκιόλας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Μητράς): Ξεσφίγγης, Κουσάνας, Σκαραφίγκας, Μαμάκος, Τζιόλης, Θλιβερός, Σαμαράς, Αντωνίου, Σπανός, Κολλάτος, Τουρβάτσιος (Κουμαντζέλης, Μπένης, Γιουρέλης, Κακαράντζας, Ζαρκαδούλας, Οικονόμου).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης-Θανάσης Τσιτσιλής): Κυριακούλης, Ράμμος, Αβραμούλης, Απ. Τσιανάκας, Καρατζιώλης, Τιούτιος, Κατσάρας, Κ. Τσώτσος, Παραφέστας, Τσαπατώρης, Αποστόλου (Γραβάνης, Κολομητρούσης, Αλεξούλης, Γκόλαντας, Μπεριτζάς, Λόης).
*Στον αγώνα και οι διασώστες της εθελοντικής ομάδας ΕΟΔΥΑ, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις ιατρικές τους υπηρεσίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass