Ξανά στα παρκέ οι βετεράνοι του μπάσκετ

*Κ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΘΛΗΣΗ *Δ. ΚΟΥΡΑΜΑΣ: ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2023 13:00

Οι βετεράνοι του μπάσκετ ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν στα παρκέ με τη διοργάνωση του 9ου Πανελλήνιου Τουρνουά Παλαίμαχων-Βετεράνων που θα γίνει στη Λάρισα μετά από πρόταση του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιρστών Ν. Λάρισας στα τέλη του προσεχούς Μαΐου.


Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας στην εκδήλωση της κοπής της πίτας τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας υποστηρίζει τη διά βίου άθληση και ιδιαίτερα οι σχέσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τους παλαίμαχους όλων των αθλημάτων έχουν σφυρηλατηθεί διαχρονικά.
Ιδιαίτερα χαρούμενος ο πρόεδρος του ΣΠΑΚ Δημήτρης Κουραμάς, που είπε ότι το μπάσκετ στη Λάρισα πρέπει να επιστρέψει δυναμικά, καθώς δεν μπορεί να μην υπάρχει ομάδα σε καμία εθνική κατηγορία και ο μόνος Λαρισαίος που έχει μείνει μόνο στη Γ’ εθνική κατηγορία είναι ο Αμπελώνας 1986. Σε αυτό συμφώνησε και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου που ήταν παράγοντας στην Ολύμπια (τη «χρυσή εποχή»), αλλά και ο Ντίνος Διαμάντος.
Στο έργο της διοργάνωσης θα συνδράμουν και οι διαιτητές, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΔΚ ΚΔ Θεσσαλίας Αποστόλης Νικολούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass