ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ:

Ο αθλητισμός διαπλάθει χαρακτήρες και δυνατούς αθλητές

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΔΙΑΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2023 12:00

Σε εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αθλητικών συλλόγων «Δίας», «Σπάρτακος» και «Κεραυνός» παρευρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος. Ειδικότερα, ο κ. Καπετάνος, οποίος έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό και τη στήριξή του στα τμήματα των ομάδων.

Συνάμα, ο Λαρισαίος πολιτικός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του και στις τρεις εκδηλώσεις εξέφρασε τον θαυμασμό του και τα συγχαρητήριά του στους προέδρους, τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων για τη σπουδαία αθλητική παιδεία που λαμβάνουν από πολύ νεαρές ηλικίες. Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών και αθλητριών και να τους παροτρύνει να συνεχίσουν να στηρίζουν εμπράκτως τα παιδιά και τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, που αναλαμβάνουν να διαπαιδαγωγήσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε, τα αθλητικά ταλέντα του μέλλοντος.
«Είμαι υπερήφανος για την αθλητική παιδεία που λαμβάνουν τα νέα παιδιά στην πόλη και ευρύτερα στον νομό μας. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις πολλαπλές διακρίσεις που καταφέρνουν νέοι και νέες που κατάγονται από την περιοχή μας. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, παροτρύνω όσο περισσότερο μπορώ τα παιδιά να μπουν στον αθλητισμό, σε όποιο άθλημα τους ταιριάζει. Πλέον, ο νομός μας διαθέτει αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλημάτων για την προετοιμασία τους και τη συμμετοχή τους σε αγώνες και πρωταθλήματα εθνικού, αλλά και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Η αναγκαιότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό για τους νέους προκύπτει και από το γεγονός ότι μέσω του αθλητισμού διδάσκονται αξίες και αρετές που θα τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και σε ατομικό επίπεδο η στοχοπροσήλωση, η επιμονή, η πίστη στις δυνατότητές τους. Είναι πλέον πασίδηλο ότι ο αθλητισμός πρωτίστως διαπλάθει χαρακτήρες και δυνατούς, σε πνεύμα και σώμα, αθλητές. Από την πλευρά μου, από όποιο πόστο και θέση ευθύνης κι αν υπηρετώ, θα είμαι αρωγός στο σημαντικό έργο σας, το οποίο κάνει την πόλη και εν γένει τον νομό μας υπερήφανους» επισήμανε σε σχετική δήλωσή του ο Χρήστος Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass