Καλύτερες συνθήκες άθλησης στον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

ΣΤ. ΔΗΜΟΤΣΙΟΣ: Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2023 12:50

«Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία, μετατρέπουμε σχολικές αυλές σε ασφαλείς χώρους άθλησης για τους μαθητές, είμαστε πάντα παρόντες σε επιτυχημένες διοργανώσεις, παγκόσμια πρωταθλήματα, πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού».

Τα λόγια του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού επανέλαβε ο εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Στέλιος Δημότσιος όταν παρέδωσε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δύο μπασκέτες για την ακαδημία μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ένωση Ελασσόνας, η οποία αριθμεί 150 αθλητές. Κατά την παράδοση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νεαρούς αθλητές για τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Πιστεύουμε απόλυτα ότι οι δημόσιες αθλητικές υποδομές είναι πλούτος που έχει παραχθεί από τον ελληνικό λαό, γι’ αυτό και του ανήκουν. Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασικό κοινωνικό αγαθό, τόσο απαραίτητο για την απρόσκοπτη ανάπτυξη των νέων παιδιών. Η Περιφέρεια πρέπει να υποστηρίξει όπως έχει την υποχρέωση, τον αθλητισμό, τον ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητισμό, τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται εδώ και πολλά χρόνια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass