Ανακοίνωσε Λόρι Κέρι η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2023 11:15

Την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Λόρι Κέρι ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες και σχετικό δημοσίευμα της «Ε» την περασμένη Κυριακή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Μία ακόμα ποιοτική προσθήκη πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Super League 2.
Συγκεκριμένα, απέκτησε τον έμπειρο ακραίο επιθετικό και επιτελικό μέσο Λόρι Κέρι, που προέρχεται από την Παναχαϊκή και μάλιστα τη φετινή χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας της Πάτρας στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς, στην οποία η Παναχαϊκή κέρδισε την άνοδο στη Super League 2.
Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία και είναι γνωστός στην περιοχή μας από το πέρασμά του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του Βόλου.
Ο Λόρι Κέρι είναι 33 ετών (17/9/1990) και έχει πετύχει πολλά γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκε.
Τη φετινή χρονιά στην Παναχαϊκή σε 10 παιχνίδια πέτυχε 4 γκολ. Πριν την Παναχαϊκή αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε 7 αγώνες είχε πετύχει 7 γκολ (αγωνίστηκε για τρεις μήνες).
Έχει αγωνιστεί, επίσης, στις παρακάτω ομάδες: Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου Αστέρα Αμαλιάδας, Καλλονή, Τρίκαλα και Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Ο Λόρι Κέρι έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ τού εύχεται υγεία και πολλά γκολ!
*Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας μας, με τον πρόεδρο, κ. Λάμπρο Ιωακείμ, και το μέλος του Δ.Σ,. κ. Θάνο Παπαγεωργίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass