Ετοιμος και ο Μάριος Ογκμποε

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2023 11:26

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η σημαντική εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στο Πολύκαστρο η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, έφερε χαμόγελα στους «βυσσινί», καθώς η ομάδα ήταν πολύ καλή στην επανάληψη, διάστημα που πέτυχε και τα τρία τέρματά της.


Δείχνει πως αποκτά ρυθμό, έχει ομοιογένεια και το κυριότερο αξιοποιεί τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται, ενώ και το μηδέν παθητικό, είναι επίσης ένα θετικό στοιχείο.
Τα ευχάριστα νέα πάντως έρχονται και από τον Μάριο Όγκμποε, ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι ανυπόμονος για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.
Το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, θα το αποφασίσει ο προπονητής του Γιάννης Ταουσιάνης, μετά την προπόνηση της Πέμπτης και σε καμία περίπτωση εάν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Εάν όλα πάνε καλά λοιπόν, ίσως δούμε και πάλι για ένα μικρό χρονικό διάστημα να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΛ και ο κόσμος αναμένεται να τον υποδεχθεί με χειροκροτήματα, διότι είναι αγαπητός στη Λάρισα.
ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ
Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ έχει ως στόχο να πετύχει δύο ακόμη νίκες και να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2, με μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και να μπει στην τελική ευθεία για τη μάχη της πρωτιάς, με ψυχολογία στα ύψη και με περισσότερη αισιοδοξία, πως θα τα καταφέρει για να κόψει πρώτη το νήμα.
Σημειώνεται πως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο Αλκαζάρ, οι «βυσσινί» θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Διαγόρα και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου θα παίξουν στο AEL FC ARENA με τον Ηρακλή, στη λαρισινή μονομαχία.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 14ης ΗΜΕΡΑΣ
Ανακοινώθηκε εν τω μεταξύ και επίσημα το πρόγραμμα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 13:45 την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο στάδιο Αλκαζάρ, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-3. Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2
14:45, Παναθηναϊκός Β’ - ΠΑΟΚ Β’
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
13:45, ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας ΕΡΤ3
14:45, Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
13:30, Βέροια - Διαγόρας Ρόδου
14:45, Π.Ο.Τ. Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας
14:45, Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός
14:45, Μακεδονικός - Ηρακλής Λάρισας
*Ρεπό: Απόλλων Πόντου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass