«Tρίποντο» για τον Π.Ο.Ε.

Επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με κεφαλιά του Κακάμη

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2023 12:10

Μετά από έναν δυνατό αγώνα, που έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με πολλές μονομαχίες, που είχε γρήγορο ρυθμό, αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις και στις δύο εστίες, ο Π.Ο. Ελασσόνας πήρε ένα επαγγελματικό και πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας του δυνατού Εθνικού Ν. Κεραμίδιου με 1-0. Η ελασσονίτικη ομάδα ικανοποίησε με την απόδοσή της και «αναρριχήθηκε» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει των δύο επόμενων αγώνων της με την Κοζάνη (εκτός έδρας) και τον Πιερικό (εντός έδρας).


Οι φιλοξενούμενοι, μαχητικοί και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, «πάλεψαν» έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ...τελικά δεν κατάφεραν.
Φάσεις – γκολ
4’: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο σκορ, όταν μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο επικίνδυνος Κρυεμάντι με δυνατό σουτ υποχρεώνει τον Γούπο να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
21’: Εκτέλεση φάουλ από τον Κοντοθανάση, η μπάλα βρίσκει τον Κακάμη και αυτός με έξυπνη κεφαλιά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
52’: Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για περίπτωση πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να συνεχίζει τον αγώνα.
77’: Πιέζει ο Π.Ο.Ε. για να «κλειδώσει» τη νίκη, με την κεφαλιά του Τσάτσου να βρίσκει έτοιμο τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, που μπλοκάρει.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τσίντζας, Κίττος, Τασιόπουλος (Σ.Δ. Θεσσαλίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Τσάτσος, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (94’ Σεμερτζίδης), Ιγγλέζος, Κωστούλας (74’ Αγγελούλης), Καραγκούνης (81’ Καραμούλας), Μουλτσιάς, Κακάμης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ(Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης (78’ Δαλαμήτρας), Καρτσάμπας (87’ λ.τ. Γκιώνης), Μαργαρίτης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Τουλίκας (14’ λ.τ. Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης (46’ Ιντζόγλου), Κρυεμάντι, Γιαζιτζόγλου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass