«Καθάρισε» στην επανάληψη

*Με το ευρύ 7-2 ο Ηρακλής Λάρισας (1) πέρασε από τη Νίκη Μιχαήλ (1)

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 22:00

Στην επανάληψη «καθάρισε» το παιχνίδι ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επικράτησε στο «Camp New» της Νίκης Μιχαήλ με 7-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-16 στον 2ο Όμιλο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» διατήρησαν το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οδηγούν ακάθεκτοι την κούρσα του πρωταθλήματος στον Όμιλό τους.


Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το α’ ημίχρονο ισόπαλες 2-2, παρουσιάζοντας πολύ καλή αγωνιστική εικόνα με αρκετές ωραίες ενέργειες και από τις δύο πλευρές.
Στην επανάληψη, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-7.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κουτζαηλίας 2, Μεσσής 2, Τσότσος 2 και Καμέας, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Γκαλαφάνγκας (1-1) και Ματθαίου (2-2).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (1) (Δ. Σκλάβος): Σόφι, Τασιόπουλος, Ζαφειρούλης, Αρότσιος, Ματθαίου, Νινίκας, Βαρσάμης, Στάμος, Γκαλαφάγκας, Μάρκου, Βούγιας (Ξυδούλης, Σκαπέτης, Χαϊδούλης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ζτούπης Χ., Ράπτης, Αναγνώστου, Δρόσος, Παπαγεωργίου, Πατσιαντζής, Κουτζαηλίας, Κουφοζήσης, Μεσσής, Καμέας, Νταφόπουλος (Τσότσος, Στεργιούλης Φ., Στεργιούλης Ι., Ζτούπης Ν., Κοτρούτσος, Δάσκαλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass