Ερωτηματικό ο Απόλλων Λάρισας

ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 12:10

Του Σωτ. Κέλλα

Τον Αλμωπό Αριδαίας υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 14.45 ο Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, και αποτελεί ερωτηματικό η απόδοση που θα έχει αφού το τελευταίο διάστημα είναι αποδεκατισμένος από παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι και στον σημερινό αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Στουρνάρας θα έχει στη διάθεσή του μόλις 14 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας (Φουρκιώτης) είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.


Στην αποστολή βρίσκονται οι: Οικονομόπουλος (T), Μπακαρός (T), Κλιγγόπουλος, Ποτόσογλου, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Διβανές, Χουμόλι, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Μπαλογιάννης και Νούσιος.
Στόχος είναι να υπάρξει μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», θα υπάρχουν μετά τον αγώνα εξελίξεις, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Στουρνάρας δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού μέχρι τώρα τα έδωσε όλα, αλλά τα αξεπέραστα προβλήματα της ομάδας και κυρίως η έλλειψη παικτών κάνει δύσκολο οποιοδήποτε έργο του. Ο Βαγγέλης Στουρνάρας ήδη έχει προσφέρει πολλά...
Αυτήν τη στιγμή ο Απόλλωνας Λάρισας, που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στο μεταίχμιο της αγωνιστικής του πορείας και σίγουρα το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα θα κρίνει πολλά... Τόσο βαθμολογικά όσο και για τη στελέχωσή του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass