Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΛ

ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά το ρεπό που έκανε την περασμένη αγωνιστική στον Α’ Όμιλο της Super League 2, η ΑΕΛ επανέρχεται αύριο στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας στο Πολύκαστρο, τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Πόντου (14:45).


Οι «βυσσινί» πήραν επτά βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες και δείχνουν να συνέρχονται, σε αντίθεση με τους «ροσονέρι» που ψάχνονται και είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης.
Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και, καθώς το παιχνίδι διεξάγεται χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω εργασιών όπως αναφέρεται στο γήπεδο, θα προσπαθήσουν να κάνουν ζημιά.
Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πρέπει από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης να είναι προσεκτικοί και να εφαρμόσουν τις εντολές του προπονητή τους, διότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο και η προετοιμασία των ομάδων, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά.
Η ΑΕΛ θα επιδιώξει λοιπόν να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει τον αγώνα της στη φετινή Super League 2, για να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκοτζαμανίδη, Κοσονού, τον τραυματία Όγκμποε και λογικά θα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών οι Κ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Θεοδωρόπουλος, για να τεθούν στη διάθεσή του. Μόνος του συνεχίζει να προπονείται ο Θανάσης Παπαγεωργίου...
*Παράλληλα με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ και η Κ-19 των «βυσσινί» αγωνίζεται σήμερα και ώρα 12:00 στο γήπεδο Μάττα με τον Απόλλωνα Πόντου και θέλει να δείξει τον …δρόμο της νίκης στους μεγάλους. Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Καρυπίδης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Λάζαρο Μαυρίδη, Νικόλαο Κονισπολιάτη, όλοι από την Ένωση Κιλκίς, ενώ παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Πλάτων Μποζατζίδης (Μακεδονίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass