Αύριο παίζει, αλλά μετά…

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2023 11:25

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κανονικά θα αγωνιστεί αύριο ο Απόλλων Λάρισας για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.


Με τις πολλές εκκρεμότητες που υφίστανται και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να δρομολογηθεί από τη διοίκηση προκειμένου να σώσει την παρτίδα από τη Δευτέρα.
Στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας λοιπόν των πολλών προβλημάτων, φαντάζει ως πολύ δύσκολο να αντισταθεί στον Αλμωπό Αριδαίας που έχει καλύτερη συγκομιδή εκτός, παρά εντός, έδρας και έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας που δίνει. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Στουρνάρας θα παρατάξει και πάλι σύνθεση ανάγκης, με τα παιδιά που έχουν παραμείνει στην ομάδα, τα οποία προσπαθούν φιλότιμα, όμως είναι και εκείνοι άνθρωποι και αναμφισβήτητα έχουν επηρεαστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας, που πρέπει να γίνουν …θαύματα, για να εξακολουθεί να υπάρχει στη Super League 2.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η Κ-19
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 13:00, στο γήπεδο της Μάνδρας, η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Αλμωπού Αριδαίας. Διαιτητής ορίστηκε ο Αστέριος Κοσμάνος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Μωυσή Τοπολσάββα, Δημήτριο Αναγνωστόπουλο, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από την Ένωση Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass