Πάνοπλος για νίκη ο Ηρακλής Λάρισας

ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’ (14:45) - ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΜΕΤΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΑΡΣΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στις 14:45 αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA, τον πάντα επικίνδυνο σε εκτός έδρας ματς, Παναθηναϊκό Β’, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Μια αναμέτρηση η οποία έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των «κυανόλευκων», οι οποίοι ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη μεταγραφική περίοδο και καλούνται ν’ αντιδράσουν, για να κερδίσουν ό,τι μπορούν περισσότερο και να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο δρόμος προς τη σωτηρία έχει πολλά εμπόδια, όμως ο καλός Ηρακλής μπορεί να τα ξεπεράσει, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια, αν περιορίσει τα λάθη και πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες στην παραμονή.
Παράλληλα, και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι καλούνται να βοηθήσουν με την παρουσία τους στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό Β’, που προπονητής είναι ο Αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου, το «τριφύλλι» έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες ακολούθησαν ισάριθμα «τρίποντα»), ενώ στον αγώνα με την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ, ισοφάρισε στο 90’+7’ σε 1-1.
Κατά τα άλλα, με προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και μεταξύ αυτών είναι και οι νεομεταγραφέντες Κώστας Χατζής, Δημήτρης Λίταινας, Λούκας Γκαρσία.
Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Παπαγιάννης, Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λαγωνίδης, Μπάμης, Μπόσιο, Χατζής, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Γιαννίτσης, Λίταινας, Γκαρσία, Συρεγγέλας, Τασιούλης, Χριστίδης, Λεσάι, Ντιέγκο, Σούμπαση, Γκαλίτσιος, Τσουμάνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης και Αλτάνης.

 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β’
Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός Β’ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας. Ο Σωτήρης Αντωνίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Συλλόγου για το ματς της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
To πρόγραμμα των «πρασίνων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και στημένες φάσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλμπάνης, Σουρδής και Ρόμπι. Ο τελευταίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση και στην Αθήνα θα παρέμεινε και ο Τερεζίου που έχει συμπληρώσει κάρτες.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σερπέζης, Βουτσάς, Αθανασόπουλος, Εμπό, Φουρτάδο, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Ταβάρες, Σαρδέλης, Καρβούνης, Καραμπάς, Νταμπίζας, Αγκοστίνιο, Μπιλάλ.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας-Παναθηναϊκός Β’, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Ελευθέριο Βογιατζή (Καρδίτσας), Δήμητρα Κοτανίδου (Δράμας), 4ος θα είναι ο κ. Παναγιώτης/Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Αθανάσιος Μπριάκος (Ηπείρου).

 

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ
Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με φόντο την κορυφή του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής. Ο Πανσερραϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ Β’ και ο ΠΟΤ Ηρακλής με τη Νίκη Βόλου.
Στην Ευκαρπία, ο ΠΑΟΚ Β’ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από τις δύο συναπτές ήττες που τον έριξαν από την πρώτη θέση. Εκεί όπου βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός των επτά διαδοχικών νικών.
Τα «λιοντάρια» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο και πλέον στρέφονται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στον στόχο της ανόδου. Το ίδιο επιδιώκουν να κάνουν Νίκη Βόλου και ΠΟΤ Ηρακλής που τίθενται αντιμέτωποι στη θεσσαλική πόλη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο -8 από την κορυφή, έχοντας από τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση φαντάζει ως φαβορί απέναντι στη Βέροια, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να μένει από νωρίς εκτός στόχου και να μη θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα.
Διαγόρας και Μακεδονικός, τέλος, τίθενται αντιμέτωποι στο «σμαραγδένιο νησί», με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
13:45, Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ - Πανσερραϊκός ΕΡΤ3
14:45, AEL FC Arena, Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β’
ΑΥΡΙΟ
14:45, Καρδίτσας, Αναγέννηση Κ. - Βέροια ΝΠΣ
14:45, Πολυκάστρου, Απόλλων Π. - ΑΕΛ
14:45, Φιλιππούπολης, Απόλλων  - Αλμωπός Αριδαίας
14:45, Ρόδου, Διαγόρας - Μακεδονικός
14:45, Νεάπολης Βόλου, Νίκη Βόλου - ΠΟΤ Ηρακλής
Ρεπό: Θεσπρωτός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός    19-5    28
2. ΠΑΟΚ Β’    19-9    22
3. ΑΕ Λάρισας    17-8    22
4. Νίκη Βόλου    18-8    20
5. ΠΟΤ Ηρακλής    16-9    20
6. Αναγ. Καρδίτσας    10-7    19
7. Παναθηναϊκός Β’    21-15    17
8. Μακεδονικός    11-11    15
9. Αλμωπός Αριδαίας*    8-9    15
10. Διαγόρας    17-17    13
11. Βέροια ΝΠΣ    12-13    13
12. Απόλλων Πόντου*    8-17    10
13. Ηρακλής Λάρισας    3-18    7
14. Θεσπρωτός*    13-20    6
15. Απόλλων Λάρισας    8-34    6
*Έχουν από 12 αγώνες
**Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass