Αποθέωση για τον Λεμπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2014 14:48 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:02

 

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του πλανήτη, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους Μαϊάμι Χιτ, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποφάσισε να «γυρίσει στο σπίτι του», όπως δήλωσε ο ίδιος, και χθες έκανε την επανεμφάνιση του στους φιλάθλους του Κλίβελαντ, στο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι φίλαθλοι τον υποδέχτηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα και φωνάζοντας ρυθμικά τ' όνομα του.

Οι «Καβς» νίκησαν εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 107-80 στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ. Ο «βασιλιάς» είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ αγωνιζόμενος για κάτι λιγότερο από 20 λεπτά και καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο των Καβαλίερς, και μάλιστα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο Τζέιμς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τους Χιτ και αναδείχθηκε τέσσερις φορές πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η καλύτερη του χρονιά με τους «Καβς» ήταν η περίοδος 2007-2008, όταν είχε μέσο όρο ανά αγώνα, 30 πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass