Τιμήθηκε ο Συκουριώτης Δημήτρης Βαρσάμης

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (ΜΟ.ΛΕ.Κ.)

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2023 11:20

Ο Συκουριώτης Δημήτρης Βαρσάμης, ο οποίος έχει κατακτήσει την πρώτη θέση πολλές φορές σε πανελλήνιες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τιμήθηκε από τη Μοτοσικλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) -της οποίας είναι μέλος-, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Μια εκδήλωση που στήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι από τα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ., οι οποίοι είχαν τη χαρά να τιμήσουν δύο αθλητές που την ανέβασαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro για το 2022. Εκτός του Δημήτρη Βαρσάμη (Ε1), και ο Ιωάννης Ντεβετζής (ΕΝ) παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.
 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον σύλλογό μας ΜΟ.ΛΕ.Κ. που είναι τόσα χρόνια δίπλα μας και μας βοηθάει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μεγάλη μου τιμή που ο σύλλογός μας έστησε μία τέτοια μεγάλη εκδήλωση, για να τιμήσει τους αθλητές της, θα κάνω κάθε προσπάθεια, καθώς νιώθω πολύ δυνατός, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με βοηθάνε σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για την οργάνωση, για το απαράμιλλο ενδιαφέρον, και για την όρεξη αυτών των παιδιών έτσι ώστε να κάνουνε τον Σύλλογο ακόμα καλύτερο», δήλωσε ο ακούραστος εργάτης Δημήτρης Βαρσάμης.
*Το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Μπουτίνας (αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού), οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων κ. Θώμος, κ. Κερασοβίτης, κ. Παπανικολάου, κ. Αρσενίου, κ. Κόττης (αμφότεροι Α/δήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων), ο κ. Φωλίνας (πρόεδρος του Δ.Σ.), ο κ. Αβραμόπουλος (επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης) και κ. Παπάντος (δημ. σύμβουλος). Επίσης παρευρέθηκαν μέλη του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Κισσάβου (Σ.ΜΟ.ΚΙ.) και της ΜοτοΛέσχης Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass