Πρόβα τζενεράλε για τη Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ

*ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1 *ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ *ΣΤΙΣ 25/1 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2023 12:02

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στα γήπεδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα, η Μικτή ομάδα Κ-14 της ΕΠΣΛ, προετοιμαζόμενη για τα ενωσιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΟ, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ακαδημίας Ατρόμητοι, με σκορ 2-1.


Ο προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας δοκίμασε διάφορα σχήματα για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, καθώς σήμερα στην ΕΠΟ θα διενεργηθεί η κλήρωση για τα ενωσιακά πρωταθλήματα και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες με αντιπάλους τις ομάδες από τις τέσσερις ενώσεις της Θεσσαλίας.
Στο φιλικό, οι Ατρόμητοι ήταν καλύτεροι, επικράτησαν του αντιπάλου τους, με κορυφαίο τον Κίμωνα Βασιλόπουλο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε δύο ωραία γκολ, ενώ είχε και ένα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Από την άλλη πλευρά, η Μικτή Κ-14 που είχε κι ένα δοκάρι στην επανάληψη με τον Καραστέργιο, μείωσε στο 72’, μετά από προσπάθεια του Τουρσουνίδη και αυτογκόλ.
Ακριβοδίκαιος ο διαιτητής κ. Θοδωρής Κοντογεώργος, ο οποίος στη φωτογραφία είναι με τον ταμία της Ενωσης Παντελή Τσακίρη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Δημήτρης Βασιλόπουλος): Τσιγκούρας, Κανάκης, Τενεκές, Μπουρντένας, Ντάνας, Νινίκας, Βασιλόπουλος, Τοπουζίδης, Τσιανογιάννης, Τόπης, Σταθάκος.
Έπαιξαν και οι: Κυριάκος, Μωριανός, Απρίλης.
ΜΙΚΤΗ Κ-14 (Δημήτρης Τσέτσιλας): Τσίντζηρας (30’ Μπαντούλης 58’ Κωστόπουλος), Παπαδήμας, Ζτούπης, Σαγρής, Δέλλας, Ρακιτζόγλου, Τζιάρτας, Γδούπας, Καλογιάννης, Κατσάνος, Καραστέργιος.
Χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Μιχαλόπουλος, Φίλιππος Θάνος, Οδυσσέας Θάνος, Κούρτις, Βασιλείου, Τουρσουνίδης.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ-16
Από τον ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα καλούνται να βρίσκονται σήμερα και ώρα 14.45 στο γήπεδο της Νίκης Μιχαήλ για προπόνηση με τη Μικτή Κ-16, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουπατσιάρας (Πελ/δα), Γκανάτσας, Μπομπόλας (Φαλάνη), Κοντογιάννης, Αρσένης, Δαούλας, Μανάκας, Τάχος (Γιάννουλη), Αναγνώστου, Πατσιατζής, Νταφόπουλος, Μεσσής, Κουτσαηλίας (Ηρακλής), Τσιακμάκης, Δαλιός, Καραμάνης, Καγκελάρης, Παπαδάκος (Ν. Πολιτεία), Μπιώτης, Μαξακούλης, Τσιτσώνης, Σαΐτης (Ερ. ΑΕΛ), Σουλιώτης (Ακαδημία Αχιλλέα), Παππάς (Αμπελόκηποι), Δρυστέλας, Μουλτσιάς (Τσαριτσάνη), Κώστας (Προμηθέας).
Παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν αθλητική περιβολή για προπόνηση. Όποιος λείψει για οποιονδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932-618.917.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass