ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Πανσερραϊκός με νέα νίκη στα προημιτελικά

*ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2023 9:15

Πανηγυρίζοντας και στο δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας- στο Δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου - με σκορ 1-0 (α’ ματς 3-0), ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου και εξασφάλισε την πρόκρισή του για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ.


Το γκολ που διαμόρφωσε τις αποστάσεις στο σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες, σημείωσε ο Ανδρέας Κατσαντώνης στο 37’ με κοντινή προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολομπίνο. Στον σκόρερ είχε ακυρωθεί πριν (19’) γκολ ως οφσάιντ.
Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι είχαν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 6ο λεπτό το σουτ του Μασκανάκη έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Πίτκα, ενώ η μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 43’, όταν ο Αμπούντου από τα δεξιά βρήκε τον Κωστίκα, που όμως δεν κατάφερε κάτι.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβηκε και στο 50’ απείλησε πρώτα με τον Νταλιανόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης με τον Κωστίκα. Ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε –σχεδόν- κενή εστία μετά το γύρισμα του Αμπούντου στο 58’, ενώ το σουτ του στο 78’ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωστίκας.
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανία)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (Τρίγκατζης 80’), Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπούντου, Κωστίκας, Καλογέρης, Δαλιανόπουλος, Μπελεβώνης (Αραβίδης 86’), Τζαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (Ζέρης 46’), Παπάζογλου (Παντεκίδης 67’), Γιανναράκης, Κολομπίνο (Θυμιάνης 67’), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (Μούργος 78’), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (Σαΐντ 67’).

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν ως εξής:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Άρης
Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
*Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δύο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass