Επιτυχιών συνέχεια θέλει ο Ηρακλής Λ.

*ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ *ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ, ΟΜΩΣ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένας ακόμα... τελικός περιμένει μεθαύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 14:45 στο Ael Fc Arena τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος κοντράρεται με τον ΠΟΤ Ηρακλή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τη λαρισινή ομάδα, η οποία καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και να ελπίζει στη μάχη της παραμονής που δίνει.


Στους «κυανόλευκους» της Λάρισας υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τα τρία συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα, με αντιπάλους τον Απόλλωνα Λάρισας (2-0), τον Θεσπρωτό (1-0) και τον Αλμωπό Αριδαίας (0-0).
Όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, και στο τέλος θα γίνει ο συνολικός απολογισμός, ευελπιστώντας η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.
Ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης γνωρίζει πολύ καλά πως απέναντι στην ομάδα του θα παραταχθεί ένας αντίπαλος που πρόσφατα κέρδισε στο στάδιο Αλκαζάρ την ΑΕΛ 2-0, ενώ στις τάξεις της και στο τεχνικό τιμ είναι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί», ο Σάκης Τσιώλης με τον Λάζαρο Κυριλλίδη, οι οποίοι τίμησαν αγωνιζόμενοι τη φανέλα της ΑΕΛ.
Για να φτάσει λοιπόν ο Ηρακλής Λάρισας στην επιτυχία, χρειάζεται να αγωνιστεί με σοβαρότητα, πάθος και να έχει τεράστια υπομονή στο παιχνίδι του, αποφεύγοντας φυσικά λάθη που στοιχίζουν.
Από αγωνιστικής πλευράς, επανήλθαν κανονικά στις προπονήσεις οι Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Παπαγιάννης και θα απουσιάσει μόνο ο Λεσάι, ο οποίος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε στον αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή, για να εκτίσει την ποινή του.
ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ειδικό εκδοτήριο και κερκίδα θα υπάρχει για τους φιλάθλους του Ηρακλή στο Ael Fc Arena για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας, καθώς επιτράπηκε η μετακίνηση φιλάθλων από την αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο, όπως διευκρινίστηκε επισήμως από την πλευρά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του «Γηραιού» Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας, δίνοντας έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, αλλά και στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Και όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχουν προβλήματα λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass