Η αγωνία χτυπάει… κόκκινο στη Φιλιππούπολη

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ιστορική ομάδα της πόλης μας, όπως είναι ο Απόλλων Λάρισας, βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή από την ημέρα που ιδρύθηκε και για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που υφίστανται, η διοίκηση πρέπει το αργότερο μέχρι αύριο να πάρει γενναίες αποφάσεις, πριν έρθουν τα χειρότερα.


Η ομάδα έδειξε στην προχθεσινή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου πως μόνο με τις φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών που παρέμειναν στον σύλλογο της Φιλιππούπολης, δεν υπάρχουν ελπίδες επιβίωσης στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Χρειάζεται λοιπόν σημαντική ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, κάτι το οποίο γνωρίζουν οι άνθρωποι του Δ.Σ., που έχουν αντίπαλο και τον χρόνο, καθώς ο κλοιός σφίγγει και αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό, τότε ίσως να μην προλάβουν τα χειρότερα. Για μία ακόμα φορά θα σεβαστούμε τις κρίσιμες ώρες που περνά το σωματείο και, παρότι γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις, καλό είναι να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια ανασυγκρότησης που επιχειρείται και να περιμένουμε.
Και μπορεί η αγωνία να χτυπάει …κόκκινο στη Φιλιππούπολη, όμως σήμερα ή αύριο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα γίνουν κρίσιμες συναντήσεις και μακάρι να φανεί φως στο …τούνελ.
Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και ευχόμαστε έστω την ύστατη στιγμή, να έρθουν ευχάριστα νέα γιατί από τον Απόλλωνα ξεκίνησαν ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι κρίμα αυτή η ομάδα να «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη…

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Εν τω μεταξύ, η Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τον προχθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία των «κυανόλευκων» στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στον Βόλο στον β’ γύρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass