Επίλογος με ντέρμπι

ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2023 11:20

Ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο η Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ με σημαντικά παιχνίδια εκ των οποίων ξεχωρίζει η μάχη των Φαρσάλων ανάμεσα στον Αχιλλέα και το Κιλελέρ, ενώ δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στη Φαλάνη όπου ο Φαλανιακός υποδέχεται τη Δήμητρα Γιάννουλης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

 

ΣΗΜΕΡΑ, 15:00
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Φιλοκτήτης-Μελισσοχώρι
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Φαλανιακός-Δήμητρα Γιάνν.
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Χαλκιάδες-Μαυροβούνι


ΑΥΡΙΟ, 15:00
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Δαμασιακός-Π.Ο.Ε.
Δασοχώρι-Βλαχογιάννι
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΛ-Σμόλικας (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’)
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Αχιλλέας Φ.-Κιλελέρ

 

«Επιστροφή» Χατζηλιάδη στον Αχιλλέα Φαρσάλων

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» ανακοίνωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς συμφώνησε με τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Χατζηλιάδη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στους «κιτρινόμαυρους» μετά από έναν σχεδόν χρόνο.
Ο Χατζηλιάδης μέχρι πρότινος ανήκε στην ΑΕ Κιλελέρ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων, την ΑΕ Βουναίνων, ενώ έχει στεφθεί και πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας με την ομάδα του Μακρυχωρίου Καρδίτσας και στον Ηρακλή Λάρισας όπου και είχε μια γεμάτη σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις που δεδομένα θα βοηθήσει την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.
Σύσσωμη η ομάδα του Αχιλλέα καλωσορίζει τον Γιώργο Χατζηλιάδη στην οικογένειά του και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

«Απειλεί» ο Χριστοδούλου

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ αναρριχήθηκε ο Χριστοδούλου του Παναγροτικού μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο 2-2 της ομάδας του με τον Οικονόμο και έφτασε τον πρώην επιθετικό του Αχιλλέα Φαρσάλων και νυν του Ατρομήτου Παλαμά, Μπλατσέρη. Στην κορυφή με ένα γκολ περισσότερο (ήτοι 11) συνεχίζει να βρίσκεται ο Κουβελάς της ΑΕ Κιλελέρ.
Αναλυτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής:
11 γκολ: Κουβελάς (Κιλελέρ)
10 γκολ: Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.), Χριστοδούλου (Παναγροτικός)
9 γκολ: Τσιάκος (Φαλανιακός)
8 γκολ: Γκανάβας (Παναγροτικός)
6 γκολ: Κερμελίδης (Αχιλλέας Φ.), Γελαλής (Βλαχογιάννι)
5 γκολ: Ραμάι (Συκούριο), Μανακούσιος Δ. (Παναγροτικός), Νικόλι (Μελισσοχώρι), Αναγνώστης, Χασομέρης (Κιλελέρ), Τσατσελάρι Λ. (Τύρναβος), Μάντζαρης (Γόννοι).

 

Στον Κεραυνό Δρυμού ο Μάριος Βουγιουρδής

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Κεραυνός Δρυμού εντάσσοντας στο δυναμικό του τον τερματοφύλακα Μάριο Βουγιουρδή, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ΠΟ Ελασσόνας, Δόξα Βλαχογιαννίου, Δωτιέα Αγιάς, Κίσσαβο Συκουρίου, Αμπελωνιακό, Αναγέννηση Ολύμπου και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια με τις ικανότητές του, βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στη Β’ κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass