Δεν πίστεψε στη νίκη ο Π.Ο.Ε.

*Νέα εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2023 11:47

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Δεν έπεισε ο Π.Ο. Ελασσόνας με την εμφάνισή του, δεν πίστεψε στη νίκη και τελικά ηττήθηκε με 0-1 από τον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης, καταγράφοντας ακόμα μία εντός έδρας ήττα και προβληματίζοντας τους φιλάθλους του, παρά τις εκτός έδρας επιτυχίες της ομάδας.

Χαρακτηριστικά τα αυθόρμητα λόγια απλών φιλάθλων: «Ο Π.Ο.Ε. πρέπει να συνέλθει. Παίρνεις πολύτιμη ισοπαλία στις έδρες της Καστοριάς, της Έδεσσας. Κερδίζεις μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου και δυστυχώς χάνεις μέσα στην έδρα σου… Η νέα ήττα να γίνει «μάθημα» για όλους».
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Φώλλα, αν και προσπάθησαν (…ιδίως στο β’ ημίχρονο), τελικά δεν κατάφεραν να «σπάσουν» την «καλοδιαβασμένη» «άμυνα – μπετόν» των φιλοξενουμένων, που ήρθαν στην Ελασσόνα, αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που κατάφεραν.
Φάσεις – γκολ
3’: Πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Το σουτ του Κωστούλα εξουδετερώνεται από τον πορτιέρο Σακαλίδη, που διώχνει την μπάλα.
7’: Σουτ του Μουλτσιά φεύγει άουτ.
18’: Εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο, με το σουτ του Κοντοθανάση να φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
27’: Ο Τσολακίδης εκτελεί φάουλ από επικίνδυνη θέση και… «σημαδεύει» το δοκάρι της εστίας του Γούπου, με τους αμυντικούς του Π.Ο.Ε. στη συνέχεια να απομακρύνουν την μπάλα.
38’: Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά – πλάγια με το σουτ του Θεόδ. Ιωαννίδη να μην «κοντράρεται» και… να βρίσκει τα δίχτυα του Π.Ο.Ε., γράφοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, «παγώνοντας» την κερκίδα.
52’: Διπλή ευκαιρία των Ελασσονιτών για την ισοφάριση, αρχικά όταν το σουτ του Κακάμη φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ και αμέσως μετά όταν το σουτ του Κωστούλα αποκρούεται από τον πολύ καλό Σακαλίδη.
64’: Πιέζει ο Π.Ο.Ε. για την ισοφάριση, με την κεφαλιά του νεοεισελθόντα Ματούλα να φεύγει άουτ.
73’: Οι γηπεδούχοι βρίσκουν δίχτυα με σουτ του Κωστούλα, αλλά… μετά από υπόδειξη οφσάιντ από τον επόπτη το τέρμα τελικά δεν «μέτρησε», παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών.
81’: Επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του νεοεισελθόντα Μωυσιάδη, που σουτάρει από κοντά προς την εστία, αλλά οκ αιροφυλακτών Περτζιόνι διώχνει σωτήρια.
87’: Οι φιλοξενούμενοι επιμένουν να «κλειδώσουν» το απρόσμενο για αυτούς «τρίποντο», αλλά το σουτ του Χατζηασλανίδη βρίσκει έτοιμο τον Γούπο, που μπλοκάρει την μπάλα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσίντζας, με βοηθούς τους κ. Αλέκο και Κίττο (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Φώλλας Νίκος): Γούπος, Κακάμης, Καραμούλας, Λαγός (80’ Σεμερτζίδης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (62’ Ματούλας), Τσάτσος (55’ Καραγκούνης), Κωστούλας, Κουκούλης (55’ Γκαμπέτας), Μουλτσιάς.
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Παμπορίδης Βασίλης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ρουστέμ (67’ Κόλα), Ευθυμιάδης, Τσολακίδης, Χατζηασλανίδης, Ρωμανίδης (55’ Μπελίτσας), Ιωαννίδης Γ. (55’ Μωυσιάδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass