ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στόχος η τρίτη συνεχόμενη νίκη

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2023 11:30

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα στην Αριδαία ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Αλμωπό με στόχο να πλησιάσει περισσότερο τη γραμμή σωτηρίας.


Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας και Θεσπρωτό, η εικόνα της ομάδας του Χρήστου Χατζηλιάδη έχει αλλάξει προς το καλύτερο, και το κυριότερο, με αιχμή του δόρατος τον Όμηρο Συρεγγέλα, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Ηρακλής Λάρισας έχει αξιόμαχη ομάδα, ήδη ετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις που θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα που δείχνει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί στη μάχη της παραμονής.
Χθες στέλεχος μας έλεγε… «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να παίξουμε στην κατηγορία και δεν είναι δυνατόν να μη δεν κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα θα χρειαστούν θυσίες, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε στο όριο του παραλογισμού. Στη δικιά μας νοικοκυρεμένη ομάδα δεν υπάρχουν ούτε εφοπλιστές ούτε βιομήχανοι ούτε χρήματα που να βρίσκονται εύκολα».
Ο τεχνικός κ. Χρήστος Χατζηλιάδης και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαγιάννης, Φαρμάκης, Καμπέρης, Τσιμίκας, Συρεγγέλας, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Δοδοντσάκης, Λαγωνίδης, Καψάλης Σ., Μπάμης, Ζαφειρίου, Αλτάνης, Σούμπαση, Χριστίδης, Λεσάϊ, Τασιούλης, Γκαλίτσιος, Ευθυμιάδης, Μπάντροβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass