Επιστρέφουν Ηλιάδης-Μαξιμένκο

«ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ» Ο ΘΑΝ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΠΑΛΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ Ο ΠΛΕΓΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2023 11:25

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου για τη Super League 2 και ο σημερινός αγώνας στη Ν. Ευκαρπία, κόντρα στον Μακεδονικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού μόνο με νίκη η λαρισινή ομάδα θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες ανόδου.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα την απομακρύνει από την κορυφή και κινδυνεύει να βρεθεί μέχρι και εννέα βαθμούς πίσω!
Στο σημερινό παιχνίδι ο, εορτάζων χθες, Γιάννης Ταουσιάνης θα έχει στη διάθεσή του δύο επιπλέον παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα με τον ΠΑΟ Β’, τον Ηλιάδη -που εξέτισε την ποινή του- και τον Μαξιμένκο -που αποθεραπεύτηκε- και αναμένεται να βοηθήσουν στις θέσεις των σέντερ μπακ. Στην προπόνηση ο προπονητής έσειξε το δίδυμο Ηλιάδη - Πλέγα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Αντωνόπουλος για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι, ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου δείχνει να έχει «τελειώσει» για την ΑΕΛ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γωγουβίτης που όταν ήρθε το καλοκαίρι προοριζόταν για τρίτο σέντερ μπακ και πληροφορίες μιλούσαν για ταλέντο που θα έφτανε μέχρι την Άρσεναλ, αποκλείστηκε της αποστολής! Ίσως ο ποδοσφαιριστής να μην είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο, καθώς είχε τραυματισμό.
Πάλι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Όγκμποε, Νικολιάς και ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης που η ΑΕΛ κατέθεσε έφεση για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος διαιτητή.
Πιθανή ενδεκάδα είναι ο: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Κούστα, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Αντράντα, Μαυριάς. Ίσως να ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο προπονητής…
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Μακεδονικό: Θεοδωρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαυριάς, Πεντρόσο, Νίνο, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Κούστα, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου Κ., Πλέγας, Θωμαΐδης, Γαρουφαλιάς, Μαϊδανός, Κούκος.
Γιώτας, Νινίκας, Γωγουβίτης, Βλιώρας θα συμμετέχουν στην αποστολή της Κ-19, επίσης για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, ο οποίος διεξάγεται σήμερα Κυριακή στις 13:00 στο Αθλητικό Κέντρο της γηπεδούχου ΠΑΕ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ενημέρωσε το κοινό για τις τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής: 5€ για γυναίκες και όσους επιδείξουν κάρτα ανεργίας κατά την αγορά του εισιτηρίου, 10€ γενική είσοδος.
Η είσοδος των φίλων του Μακεδονικού θα γίνεται, όπως πάντοτε, από το «πέταλο», δεξιά από το κλειστό στάδιο. Αντιθέτως, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα εισέρχονται από τη θύρα 4 της ανατολικής κερκίδας, αριστερά από το κλειστό στάδιο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα κληθούν να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά τη λήξη του αγώνα και να αποχωρήσουν αφού αδειάσουν οι υπόλοιπες κερκίδες.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννη Τσιούφη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα και φιλάθλου της ομάδας Θωμά Τσιούφη.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 28χρονος ρέφερι, Θεόδωρος Πουλόπουλος, από τον Σύνδεσμο Πειραιά, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό που θα γίνει σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 14:45 στο γήπεδο Μακεδονικού. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης) και ο Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου). Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δαμιανός Καρακελίδης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.


ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΝΙΚΕΣ
Οκτώ φορές έχει αντιμετωπίσει ο Μακεδονικός την ΑΕΛ σε επίσημα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Μακεδονικό, όταν είναι φιλοξενούμενη. Δύο νίκες για τους γηπεδούχους δύο ισοπαλίες και διπλάσιες νίκες για τους «βυσσινί», με τα τέρματα να είναι 13-8 υπέρ της ΑΕΛ.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων του Μακεδονικού με την ΑΕΛ
30/11/1966    Μακεδονικός-ΑΕΛ    2-2    Β’ Εθνική
10/03/1968    Μακεδονικός-ΑΕΛ    3-2    Β’ Εθνική
19/01/1969    Μακεδονικός-ΑΕΛ    0-0    Β’ Εθνική
26/10/1969    Μακεδονικός-ΑΕΛ    2-1    Β’ Εθνική
11/06/1972    Μακεδονικός-ΑΕΛ    0-1    Β’ Εθνική
18/06/1978    Μακεδονικός-ΑΕΛ    1-4    Β’ Εθνική
06/02/1983    Μακεδονικός-ΑΕΛ    0-1    Α’ Εθνική
06/02/1985    Μακεδονικός-ΑΕΛ    0-2    Κύπελλο

 

Ουρουγουανός…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό 23χρονο σέντερ φορ Μπρούνο Περντόμο που ανήκει στη Σέντρο Ατλέτικο Φένιξ, του Μονεβίδεο που αγωνίζεται στην Primera Division Uruguaya.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass