«Super Deal» με Μπολάκη ο Κίσσαβος Συκουρίου

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2023 11:25

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις στο 2023 ο Κίσσαβος Συκουρίου.

Η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα πέτυχε «super deal» με τον Μανώλη Μπολάκη, έναν παίκτη με σημαντική εμπειρία από τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα.
Ο 28χρονος ανασταλτικός μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ (απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του) σε 12 παιχνίδια στη Super League και 11 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει θητεύσει σε Κισσαμικό, Δόξα Δράμας, Ηρόδοτο, Ατσαλένιο και Τρίκαλα, η οποία ήταν η τελευταία του ομάδα. Οι συμμετοχές του στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες είναι 18 στη Super League 2, 27 στη Football League και 7 στη Super League Κ-19. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την ομάδα Κ-21 το 2015.
Πρόκειται για την πιο ηχηρή μεταγραφή μέχρι στιγμής στον χώρο της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, που ανεβάζει την αγωνιστική ποιότητα του Κισσάβου Συκουρίου και αλλάζει τη δυναμική της ομάδας.
Χθες ο Μανώλης Μπολάκης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.
*Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνονται ο Μανώλης Μπολάκης (στη μέση) με τον προπονητή του Κισσάβου Συκουρίου, Αποστόλη Τσιανάκα, (αριστερά) και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ζήση Γκανάτσιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass