Αποσύρεται η Νίκαια 2012

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2023 11:25

Η αναμονή της χρηματοδότησης των ομάδων από το Στοίχημα, τα υπερβολικά έξοδα των ομάδων και το γεγονός ότι δεν υπάρχει βοήθεια από τις τοπικές κοινωνίες (λόγω του πληθωρισμού και της πανδημίας που προηγήθηκε) έχουν σαν αποτέλεσμα οι ομάδες σιγά-σιγά να αποφασίζουν να αποχωρούν από τα εθνικά πρωταθλήματα.


Το λαρισινό μπάσκετ από σήμερα ουσιαστικά θα εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα σε εθνική κατηγορία (την τελευταία, Γ’) στον νομό, τον Γ.Σ. Αμπελώνα, δείγμα ότι περνάει τη χειρότερη κρίση όλων των εποχών.
Χθες η Νίκαια 2012, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια με ηθικές αξίες και ρομαντικούς παράγοντες, αποφάσισε να αποσυρθεί αφού τα οικονομικά προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα. Η αγάπη όμως για το άθλημα τούς κάνει να συνεχίσουν τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου, ώστε τα νέα παιδιά να έχουν μια αθλητική διέξοδο που τόσο λείπει από πολλές τοπικές κοινωνίες.
Η ομάδα της Νίκαιας 2012 χαρακτηρίστηκε από αθλητικά ιδανικά που όμως χωρίς βοήθεια δεν μπορούσαν να φέρουν οικονομικά αποτελέσματα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ανδρικό τμήμα του αθλητικού συλλόγου μπάσκετ Νίκαια 2012 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται έως το τέλος του πρωταθλήματος λόγω αυξημένων οικονομικών αναγκών. Τα τμήματα των ακαδημιών θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass