Με το δεξί στο 2023 θέλει να μπει ο Ηρακλής Λάρισας

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ (14:45, AEL FC ARENA)

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2023 11:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με στόχο να υποδεχθεί το 2023, όπως ακριβώς αποχαιρέτησε το 2022, ο Ηρακλής Λάρισας δηλώνει αποφασισμένος να διπλασιάσει τις επιτυχίες του και να κάνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την παραμονή στη Super League 2. Οι «κυανόλυεκοι» υποδέχονται αύριο στις 14:45 στο AEL

FC Arena τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό.
Όπως επισήμανε ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης, «ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Θέλουμε επιτέλους να «σπάσουμε το ροδί» και μέσα στην έδρα μας και να δώσουμε προστιθέμενη αξία στην εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, γιατί η ομάδα ακόμη δεν έχει ενισχυθεί και επιπλέον επειδή ο Θεσπρωτός θα παλέψει σκληρά για το θετικό αποτέλεσμα».
Χθες ο Ηρακλής Λάρισας έκανε την πρώτη του προπόνηση για το 2023 στο γήπεδο Κοιλάδας, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και να παρουσιάζονται έτοιμοι για μία ακόμα νίκη. Στα θετικά για τους «κυανόλεκους» καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Χρήστου Χατζηλιάδη.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στην ΠΑΕ αναμένουν την έκδοση του δελτίου του νεοαποκτηθέντος 32χρονου Αργεντινού ανασταλτικού μέσου Λούκας Μπόσιο, ενώ παράλληλα παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους Χατζή, Λίταινα και Γκαρσία από τον Απόλλωνα Λάρισας, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οι διαιτητές για το αυριανό παιχνίδι του Ηρακλή Λάρισας είναι οι εξής:
14:45, AEL FC Arena, Ηρακλής Λάρισας-Θεσπρωτός: Καλατζής (Θεσσαλίας), Βογιατζής (Καρδίτσας), Τσιλκητάρη (Πιερίας), 4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), παρ. Γκόγκου (Μακεδονίας).

Η ΟΜΑΔΑ Κ-19
Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League 2, ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχτεί μεθαύριο Πέμπτη 5/1 και ώρα 14:00 στο γήπεδο Κοιλάδας τον Θεσπρωτό (ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας έχουν ρεπό). Οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι οι εξής:
5/1, 14:00, γήπ. Κοιλάδας, Ηρακλής Λάρισας-Θεσπρωτός: Κοντογιώργος, Βαλιώτης Ι., Ντελέζος Π. (Λάρισας), παρ. Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass