Ανασκόπηση αθλητικών γεγονότων 2022

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2023 10:50

ΑΕΛ: Αλλαγή ιδιοκτησίας...

Το 2022 το κυρίαρχο στοιχείο στην ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν στις 29 Ιουνίου η αλλαγή ιδιοκτησίας μετά από επτά χρόνια, αφού την ομάδα ανέλαβε η οικογένεια Νταβέλη στη θέση του Αλέξη Κούγια. Το ρεπορτάζ ανέφερε: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των νέων ιδιοκτητών ανέλαβε την αποπληρωμή της Εφορίας που για 18 μήνες η μηνιαία δόση ανέρχεται σε 33.000 ευρώ, ενώ μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε 16.000 ευρώ μηνιαίως.


Επίσης πλήρωσε 585.000 ευρώ στους παίκτες: Στάνκοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Νούνιτς και Μούζεκ, οι οποίοι κέρδισαν την προσφυγή στη FIFA και έχουν μπλοκάρει τις μεταγραφές της ΑΕΛ, ενώ ακολουθεί ένα ποσό 160.000 ευρώ που είναι χρέη σε ποδοσφαιριστές.Τα χρήματα τα οποία θα πάρει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 2,4 περίπου εκατομμύρια ευρώ και στα οποία περιλαμβάνονται το προπονητήριο των Δένδρων και τα δύο λεωφορεία της ομάδας, ενώ θα δοθούν σε 42 δόσεις.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να υπάρξουν και έσοδα στο ταμείο της ομάδας, τα οποία θα εκμεταλλευτεί ο νέος μεγαλομέτοχος και αυτά είναι 400.000 ευρώ, τα οποία αναλύονται ως 300.000 ευρώ να προέρχονται από το Στοίχημα και 100.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά».
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Η τελευταία σεζόν του Αλέξη Κούγια στον προεδρικό θώκο της ΑΕΛ, βρήκε την ομάδα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Super League 2 με 67 βαθμούς, τερματίζοντας 8 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Βέροια και μη καταφέρνοντας να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League μέσω των μπαράζ ανόδου. Οι “βυσσινί” άρχισαν με τον Κώστα Φραντζέσκο στην άκρη του πάγκου, ωστόσο δεν κατάφερε να καθοδηγήσει την ομάδα σε κανένα επίσημο ματς, αφού τον διαδέχθηκε ο Ηλίας Φυντάνης για τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΛ, κοουτσάροντας την ομάδα για 7 αγώνες. Τελευταίος προπονητής που βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΛ επί εποχής Αλέξη Κούγια ήταν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης που ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2021 καθοδήγησε την ομάδα στους υπόλοιπους 27 αγώνες του πρωταθλήματος. Υπήρξε ένα διάστημα που προπονητής ήταν ο Σωτήρης Αντωνίου που είχε προσληφθεί επί Κούγια, αλλά στη συνέχεια η νέα ιδιοκτησία πήρε τον Γκουτσίδη.
Το τέλος του 2002 βρίσκει την ΠΑΕ ΑΕΛ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Το 2022 πήρε τους: Κοσσονού, Γωγουβίτη, Πεντρόσο, Αντράτα, Νικολιά, ενώ αποχώρησαν οι: Κολομπίνο, Γιάκος, Μισυρλής, Ζαχαράκης, Αγγελούλης, Τσέλα, Κοτσιανούλης, Γρηγορόπουλος, Θεολόγου, Μπέρτος, Ομάρ, Δάκτυλας.

 

HRAKLHS-LARISAS.jpg

Στη Super League 2 ο Ηρακλής Λ.

-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Την πιο ένδοξη σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος κέρδισε τελικά το στοίχημα της ανόδου στη Super League 2 για πρώτη φορά από την ίδρυσή του. Οι «κυανόλευκοι» με τον Λάμπρο Ιωακείμ στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας και τον Χρήστο Χατζηλιάδη στην τεχνική ηγεσία (με άμεσο συνεργάτη τον Θάνο Τριανταφυλλόπουλο) τερμάτισαν στην 1η θέση του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και στη συνέχεια έλαβαν μέρος στα μπαράζ των πρωταθλητών όπου τερμάτισαν στην τελευταία θέση χωρίς νίκη. Παρ’ όλα αυτά λόγω των ανακατατάξεων που επέφεραν η μη δήλωση συμμετοχής του Εργοτέλη και της Ξάνθης, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τη μη έγκυρη εγγραφή του Αγροτικού Αστέρα στο μητρώο της ΓΓΑ οδήγησαν την ΕΠΟ να ανεβάσει ως επιλαχόντα τον Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2. Την απόφαση για άνοδο του Ηρακλή Λάρισα πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έπειτα από ψηφοφορία με 13 «ναι», ένα «όχι» (από τον Χατζησαρόγλου που επιθυμούσε να ανέβει ο Πανδραμαϊκός) και ένα λευκό (από τον πρόεδρο της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκο).

 

PO-ELASSONAS-KYPELLO.jpg

Κυπελλούχος ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ

Το 2022 έφερε έναν ακόμα τίτλο στον ΠΟ Ελασσόνας καθώς η ομάδα αναδείχτηκε κυπελλούχος ΕΠΣΛ κερδίζοντας στον 49ο τελικό του θεσμού (στις 28 Απριλίου) τον Ηρακλή Λάρισας με 9-8 στα πέναλτι (0-0 κ.α., παρ.).
Ήταν το δεύτερο κατά σειρά τρόπαιο για την ομάδα της Ελασσόνας η οποία στον προηγούμενο τελικό το 2019 (επί δύο χρόνια δεν είχαν διεξαχθεί τελικοί λόγω της πανδημίας) είχε νικήσει με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο τον Δαμασιακό με 7-6 στα πέναλτι (0-0 κα., παρ.). Ο τίτλος του 2022 ήταν παράλληλα ο πρώτος στην προπονητική καριέρα του τότε τεχνικού του ΠΟΕ Βαγγέλη Μόρα. Ο τελικός κρίθηκε στο 20ό πέναλτι, που κλήθηκε να εκτελέσει ο Γκαμπέτας ο οποίος ήταν εύστοχος και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Η σειρά εκτέλεσης των πέναλτι (με τον Ηρακλή να ξεκινά πρώτος τη διαδικασία):
Κούλπας 0-0 (απέκρουσε ο Γούπος), Λαγός 0-1, Αγρόδημος 1-1, Ματούλας 1-1 (απέκρουσε ο Παπαγιάννης), Κακαβίτσης 2-1, Κοντοθανάσης 2-2, Καμπέρης 3-2, Καραλούλης 3-3, Γκαλίτσιος 4-3, Γκουντρουμπής 4-4, Παπαγεωργιου 5-4, Ιγγλέζος 5-5, Παπαδόπουλος 6-5, Νταμπώσης 6-6, Ναρίνογλου 7-6, Φράνσις 7-7, Δοδοντσάκης 8-7, Φοτρκιώτης 8-8, Βαγενάς 8-8 (άουτ), Γκαμπέτας 8-9.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Γκίκα (90’+2’ Ναρίνογλου), Μπάμης (75’ λ.τ. Κακαβίτσης), Αλεξίου (90’+2’ Κούλπας), Ζαφειρίου (83’ Παπαδόπουλος), Χριστίδης (75’ Λώττας, 95’ λ.τ. Βαγενάς).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ε. Μόρας): Γούπος, Κακάμης (101’ Καραλούλης), Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Τόλιος (70’ Γκαμπέτας), Χαλάτσης (70’ Ιγγλέζος), Γκουντρουμπής, Ματούλας, Καραγκούνης (70’ Φράνσις).
*Την παραμονή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε ο ΠΟΕ ο οποίος μάλιστα τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου.
Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής Λάρισας που στη συνέχεια κέρδισε το στοίχημα της ανόδου στη Super League 2. Αντίθετα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποχώρησε ο Αετός Μακρυχωρίου (έπαιξε τα πρώτα τρία παιχνίδια) και κατά συνέπεια υποβιβάστηκε στην Α’ τοπική κατηγορία.

 

larisaka.jpg

ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

Ηρθε 4η και διαλύθηκε…

ΡΙΖΟΥΛΗΣ: ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ 21 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας, αλλά ενώ τελείωσε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος, την καλύτερη όλων των εποχών για θεσσαλική ομάδα, το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ξεκίνησε χωρίς αυτήν λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αποθέωναν τους παίκτες της λαρισινής ομάδας και ο Μούντι, ο Κρουμπάλι, ο Τσαϊρέλης, ο Παπαντωνίου και τ’…άλλα παιδιά ήταν μόνιμο σύνθημα στο στόμα όλων, ενώ δεκάδες νεαροί φίλαθλοι μόλις τελείωναν τα παιχνίδια έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο και ζητούσαν αυτόγραφα. Κι όμως, αυτή η ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξεως έργο του προπονητή Φώτη Τακιανού) λόγω οικονομικών προβλημάτων τελείωσε άδοξα την ιστορία της και ο ερασιτέχνης (Ερμής Αγιάς) μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να μετονομαστεί σε Ηρακλής ΚΑΕ… Κρίμα… Μαζί και ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Ριζούλης, που δεν άντεξε την οικονομική πίεση. Είχε προειδοποιήσει άλλωστε ότι δεν θα πήγαινε φυλακή για να συντηρεί μια αθλητική ομάδα. Είχε πει μιλώντας στην «Ελευθερία»: «Τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας, παρότι τερματίσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ; Θα πηγαίνω κι εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες, έστω αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα. Εγώ δεν έχω καράβια, ούτε εφοπλιστής είμαι, ούτε κάνω παρανομίες για να έχω έσοδα από άλλες πηγές. Αν είχα βοήθεια, θα μπορούσα να διατηρήσω την ομάδα. Δεν μπορεί να έχουμε έναν Λαρισαίο χορηγό, τον Παπαγιάννη, και δυο-τρεις επιχειρήσεις που προμηθεύονται -και τις ευχαριστώ- είκοσι διαρκείας».
***
Στις υπόλοιπες Εθνικές κατηγορίες οι γυναίκες της Ολύμπια συνέχισαν την πορεία τους στην Α2 Εθνική, ενώ στους άνδρες Αμπελώνας και Νίκαια κέρδισαν το στοίχημα της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

 

DVT2.jpg

Α’ ΕΠΣΛ
Πρωτάθλημα και άνοδος για τον Δωτιέα Αγιάς
-  Για τέταρτη χρονιά στη Γ’ Εθνική οι «ερυθρόλευκοι»
Το 2022 ήταν μία σημαντική χρονιά για τον Δωτιέα Αγιάς ο οποίος κέρδισε το εισιτήριο της επιστροφής στη Γ’ Εθνική ύστερα από έξι χρόνια. Με προπονητή τον Τάσο Μπεριτζά (και άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Παπαρίζο) οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, κατακτώντας μετά από δέκα χρόνια το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και μάλιστα αήττητοι (με 24 νίκες, 3 ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια και τα πλέι-οφ συνολικά), ενώ στη συνέχεια τερμάτισαν στην τρίτη προνομιούχο θέση των μπαράζ ανόδου στον όμιλό τους, πίσω από τον Μακεδονικό Φούφα και μαζί με τον ισόβαθμό τους Διγενή Νεοχωρίου. Ο Δωτιέας Αγιάς την περίοδο 2013-2016 αποτέλεσε σταθερά μέλος της Γ’ Εθνικής συγκροτώντας ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο. Ενδεικτικά της παρουσίας του είναι τα στατιστικά αυτής της τριετίας, καθώς οι Αγιώτες έδωσαν συνολικά 90 αγώνες με απολογισμό 31 νίκες - 27 ισοπαλίες και 32 ήττες, ενώ ο συντελεστής τερμάτων τους ήταν 102-92. Το 2022 ωστόσο ήταν μία χρονιά που έφερε διοικητικές τρικυμίες στην ομάδα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική. Πλέον, από τα τέλη Νοεμβρίου, στην τεχνική ηγεσία του Δωτιέα Αγιάς βρίσκεται ο Χρήστος Καπελιάνης, η παρουσία του οποίου αντέστρεψε το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» που κατάφεραν να κερδίσουν πολύτιμους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς που μας πέρασε και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το 2023.
*Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Την Α’ ΕΠΣΛ αποχαιρέτησαν οι Αμπελωνιακός, Αμπελιά, Αργυροπούλι, ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Αστραπή ΝΠ και ΠΑΟΛ Αβέρωφ που υποβιβάστηκαν στη Β’ ΕΠΣΛ, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τη διαδικασία των πλέι-άουτ.

 

Β’ ΕΠΣΛ
Ιστορική χρονιά για Πελασγιώτιδα
Μετά από 16 χρόνια η Πελασγιώτιδα δίνει το «παρών» στη μεγάλη τοπική κατηγορία ως πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Μαζί της κερδίζουν την άνοδο ο Τύρναβος 2005 (πρωταθλητής 1ου Ομίλου), ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (πρωταθλητής 2ου Ομίλου) και ο Κίσσαβος Συκουρίου μέσω της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ (στην οποία συμμετείχαν η ΑΕΛ και οι Αγ. Ανάργυροι). Αντίθετα τον δρόμο του υποβιβασμού στη Γ’ ΕΠΣΛ πήραν οι Βερδικούσια, Νεάπολη, Δασοχώρι (από τον 1ο Όμιλο), Καλοχώρι, Αναγ. Πυργετού, Μαρμαρίνη (από τον 2ο Όμιλο), Ναρθάκι, Μάνδρα και Ραχούλα (από τον 3ο Όμιλο).


Γ’ ΕΠΣΛ
Ανοδος 9 ομάδων

Εννέα συνολικά ομάδες κέρδισαν την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ ΕΠΣΛ το 2022. Πρόκειται για τις ΑΠ Ελασσόνας (με 43 βαθμούς), Ομόνοια (39 β.) από τον 1ο Όμιλο, Ελάτεια (49 β.), Στόμιο (42 β.) από τον 2ο Όμιλο, Τερψιθέα (37 β.), Βούναινα (36 β.) από τον 3ο Όμιλο αντίστοιχα, ενώ από τη διαδικασία των μπαράζ προβιβάστηκαν και οι τρεις ομάδες (τριταθλητές των ομίλων) ήτοι Ακαδημία Τυρν., Αμπελόκηποι και Διογένης.


ΒΟΛΕΪ
Ανοδος των ανδρών της ΕΑΛ στην Α2 Εθνική
Μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε το λαρισινό βόλεϊ το 2022 καθώς η ομάδα ανδρών της ΕΑΛ υπό τις οδηγίες της Μαρίας Σκανίκα κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική. Η λαρισινή ομάδα κατέκτησε το νταμπλ, δηλαδή πρωτάθλημα και κύπελλο σε επίπεδο ΕΣΠΕΚΕΛ.
***
Παράλληλα οι γυναίκες του ίδιου συλλόγου όπως και ο Φιλαθλητικός ανανέωσαν τη συμμετοχή τους στην ίδια κατηγορία.


Επίσκεψη προέδρου της ΕΠΟ στην ΕΠΣΛ
Η επίσκεψη Μπαλτάκου καταγράφεται ως ένα σημαντικό γεγονός για το 2022. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια που πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΛ και συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη και τα μέλη του Δ.Σ. Η προηγούμενη επίσκεψη προέδρου της ΕΠΟ στην ΕΠΣΛ είχε λάβει χώρα το 2003 από τον κ. Γκαγκάτση.

 

APOLLON-LARISAS.jpg

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Συνέχισε στη Super League 2
To ραντεβού του με τη Super League 2 ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά παρά το αρνητικό ξεκίνημα και κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την τεχνική ηγεσία (ο Στράτσια έδωσε τη σκυτάλη στον Γράφα) ο Απόλλων Λάρισας. Λίγο πριν την αποχώρηση του 2022 σημειώθηκε αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ με τον Κώστα Τσακίρη να ανακοινώνεται ότι αναλαμβάνει τις διοικητικές τύχες της ΠΑΕ. Αλλαγή σημειώθηκε και σε επίπεδο προπονητή, καθώς ο Βαγγέλης Μόρας αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

 

KORESTIS.jpg

«Εφυγε» ο Γιώργος Κορέστης
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε τον Φεβρουάριο του 2022 ο Γιώργος Κορέστης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία της Λάρισας. Ο Γιώργος Κορέστης είχε γεννηθεί το 1946 και από νεαρή ηλικία -παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση με το εμπόριο σε διαφόρους κλάδους- δραστηριοποιήθηκε και ως παράγων σε ποδοσφαιρικά σωματεία, αρχικά στη Θύελλα Λάρισας και αργότερα στον Τοξότη. Συνεργάστηκε με διαδοχικές διοικήσεις της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, σε αγώνες της οποίας άσκησε τα καθήκοντα του παρατηρητή, ενώ εξελέγη και συμμετείχε σε νευραλγικές Επιτροπές της διοργανώτριας του τοπικού ποδοσφαίρου.ΠΟΛΟ
Συνεχίζουν σε Α1 και Α2
γυναίκες και άνδρες του ΝΟΛ
Χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή πέρασε το 2022 για το λαρισινό πόλο καθώς τόσο η γυναικεία ομάδα του ΝΟΛ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική όσο και η ανδρική ομάδα που παίζει στην Α2 Εθνική εξασφάλισαν την παραμονή τους στις κατηγορίες τους

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΕΛ
Πρώτη φορά στα πλέι-οφ της Α’ Εθνικής
Το 2022 είχε θετικό πρόσημο για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ που πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή πορεία η οποία επισφραγίστηκε από τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στα πλέι-οφ για την κατάκτηση του τίτλου. Οι «βυσσινί» ωστόσο δεν μπόρεσαν να συναγωνιστούν τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ που διατήρησε τα σκήπτρα και τερμάτισαν στη 2η θέση κάνοντας το βήμα παραπάνω (την προηγούμενη χρονιά κατέλαβαν την 3η θέση).

 

Στη Super League το Futsal Λάρισας
Τον Μάρτιο του 2022 ο λαρισινός αθλητισμός κατέγραψε μία ακόμα επιτυχία καθώς η ομάδα Futsal Λάρισας (ποδόσφαιρο σάλας) ανέβηκε στη Super League. Η λαρισινή ομάδα κέρδισε στον τελικό τους Τράχωνες Αλίμου με 6-5, ενώ στον ημιτελικό είχε νικήσει τον ΑΟ Τρίκαλα με 7-4.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass