Ανεβασμένη η ψυχολογία στον Ηρακλή Λ.

*ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 12:10

Με ανεβασμένη ψυχολογία και το μυαλό στον Θεσπρωτό, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας, για το ματς της 9ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας.


Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν πολλά προβλήματα, μετά την ξαφνική αποχώρηση από την προεδρία του Νίκου Τσιάπου, όμως δεν παύει να έχουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο και προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, του οποίου η δουλειά του αναγνωρίζεται.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Χρήστος Χατζηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν προσηλωμένοι στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν και να μην παρασυρθούν, ώστε να έχει αξία η νίκη που πέτυχαν με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.
Κάθε παιχνίδι θα είναι από δω και πέρα κι ένας τελικός, δεν επιτρέπονται να γίνονται λάθη που στοιχίζουν και σε κάθε ματς πρέπει να γίνεται κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από τις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2.
Αν και θεωρείται βέβαιη η ενίσχυση με τέσσερις ή πέντε παίκτες τουλάχιστον που θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, ο κ. Χατζηλιάδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έχει στο δυναμικό του ο σύλλογος και ειδικά στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, αυτοί που θα επιλεγούν για το αρχικό σχήμα, οφείλουν να δώσουν ό,τι καλύτερο από τον εαυτό τους, διότι μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα δώσει άλλον αέρα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Και ένα ιδανικό ξεκίνημα στο 2023, θα είναι ένα καλός οιωνός πως ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει έναν «άθλο», αν φυσικά παραμείνει προσγειωμένος μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Όσον αφορά τώρα στις προπονήσεις, σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο, πρωί και απόγευμα, αύριο μια το απόγευμα, το Σάββατο πρωί και ακολούθως θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές ώστε να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2023 θα επανέλθουν και εκεί ο προπονητής τους θα επιλέξει τη βασική ενδεκάδα, για το σημαντικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass