Ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο…

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ *ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 11:15

Η ελπίδα ...πεθαίνει πάντα τελευταία. Κάπως έτσι μπορούμε να περιγράψουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα, για να βρει και πάλι τη χαμένη αυτοπεποίθησή του.
Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν πως ο πρόεδρος κ. Τσακίρης, ως ένας καλός Αι Βασίλης θα κάνει δώρο στην ομάδα αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει σε επίπεδα που βρισκόταν πριν γίνουν οι ...αναταράξεις.


Άνθρωπος που είναι πάντα κοντά στον ιστορικό σύλλογο της Φιλιππούπολης, ανέφερε χθες ότι ετοιμάζονται να γίνουν δέκα μεταγραφές παικτών που θα σηκώσουν το βάρος της ομάδας και θα την οδηγήσουν πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι βέβαιο πως θα επιστρέψουν και πάλι τα χαμόγελα στον σύλλογο, αλλά αν συμβεί το αντίθετο τότε ενδεχομένως να έρθουν και τα χειρότερα, που βέβαια απευχόμαστε.
Χθες οι παίκτες, αυτοί που έμειναν, επέστρεψαν στις προπονήσεις στη Φιλιππούπολη και σήμερα αναμένονται ο Χουμόλι, ο Ντουλγκέροφ και ο Σάββας Σιατραβάνης, στον οποίο δόθηκε άδεια για μια επιπλέον ημέρα.
Ο προπονητής Βαγγέλης Στουρνάρας, είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει την ομάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ (Τρίτη 3 Ιανουαρίου), με τους παίκτες που έχουν παραμείνει και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, διότι και πάλι θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης.
Ακόμα κι αν πραγματοποιηθούν μεταγραφές, λόγω της Πρωτοχρονιάς, τα νέα δελτία θα αργήσουν να εκδοθούν και θα γίνει αγώνας δρόμου, ώστε να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην επόμενη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της Super League 2.
Με την αγωνία να χτυπάει ...κόκκινο για τους φίλους του Απόλλωνα, ευχόμαστε το 2023 να έρθουν καλύτερες ημέρες για το λαρισινό σωματείο, που δεν του αξίζει άλλο να ταλαιπωρείται...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass